Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Η νέα τους selfie από το Λος Άντζελες που έκλεψε τις εντυπώσεις

08/10/2026 - 11:38 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια μικρή απόδραση για δύο, με πολλή μουσική και μια νέα κοινή φωτογραφία, απόλαυσαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα στο Λος Άντζελες. Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει δημιουργήσει τη δική του τετραμελή οικογένεια, βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο μαζί, παρακολουθώντας μία από τις πολυσυζητημένες συναυλίες του Μπρούνο Μαρς.

Αλεξάνδρα Νίκα

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής και η σύζυγός του βρέθηκαν στο εντυπωσιακό SoFi Stadium, στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνιας, όπου ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «The Romantic Tour». Η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία μοιράζεται επιλεκτικά στιγμές από την προσωπική της ζωή στα social media, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια νέα selfie με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Στη φωτογραφία, οι δυο τους ποζάρουν από τις θέσεις τους, έχοντας πίσω τους το κατάμεστο στάδιο, ενώ η ίδια πρόσθεσε το όνομα του συζύγου της και μια λευκή καρδιά. Μάλιστα, αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός άφησε για λίγο τον ρόλο του πρωταγωνιστή πάνω στη σκηνή και απόλαυσε τη μουσική ως θεατής, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του.

Αλεξάνδρα Νίκα και Αργυρός

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Βασίλη και τη μικρή Μιράντα, ενώ παρά τις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις φροντίζει να βρίσκει χρόνο για κοινές εξόδους και ταξίδια.

Αλεξάνδρα Νίκα

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.