Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Στον δρόμο αβοήθητη

Η 29χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αβοήθητη και χτυπημένη στην Πειραιώς ενώ διεκομίσθη στο ΚΑΤ με ακρωτηριασμένο το πόδι της

Τραγικές στιγμές περνά η ανερχόμενη τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγιος Σάββας, έχοντας χάσει το ένα πόδι της!

Η 29χρονη ερμηνεύτρια, η οποία βρέθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου από διερχόμενους οδηγούς άγρια χτυπημένη και εγκαταλειμμένη στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, όπως όλα δείχνουν, έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της, οι οποίοι προσεύχονται στον Θεό να τη βοηθήσει και να της δώσει δύναμη. Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και συγγενικά της πρόσωπα απευθύνουν έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για το τροχαίο ατύχημα να επικοινωνήσουν άμεσα και να δώσουν στοιχεία…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», η Πένυ Σκάρου βρέθηκε αιμόφυρτη γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου από διερχόμενους οδηγούς στο ύψος της οδού Πειραιώς 181. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο της Νίκαιας κι έπειτα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο νοσοκομείο ΚΑΤ. «Οταν έφτασε στο ΚΑΤ η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Το πόδι της ήταν ακρωτηριασμένο από το γόνατο και κάτω. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δυστυχώς… Το αποκολλημένο μέλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη ζωή της και τα καταφέραμε» ανέφεραν στην «Espresso» ιατρικές πηγές και πρόσθεσαν: «Τη σταθεροποιήσαμε κι έπειτα, λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Εντατική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, είναι όμως πολυτραυματίας. Εχει κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός της».

Η νεαρή τραγουδίστρια κατευθυνόταν με τη μικρού κυβισμού μηχανή της προς το σπίτι της, όταν άγνωστο πώς βρέθηκε να χαροπαλεύει στην άσφαλτο. «Δεν ξέρουμε τι έγινε. Πώς έγινε… Ολα δείχνουν πως παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος την εγκατέλειψε» τόνισε αξιωματικός της Τροχαίας και συνέχισε: «Το μηχανάκι της έφερε σημάδια από σύγκρουση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άλλα στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα». Η Τροχαία Αθηνών διεξάγει έρευνα προκειμένου να βρει τον ασυνείδητο οδηγό που τη χτύπησε και την εγκατέλειψε! Για όσους έτυχε να βρεθούν στο σημείο, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-5284000 της Διεύθυνσης Τροχαίας, καθώς και στο κινητό 6956708403 που ανήκει σε φιλικό της πρόσωπο.

Η Πένυ Σκάρου πριν από το χτύπημα της μοίρας είχε καταφέρει σημαντικά πράγματα στη μουσική. Η πρώτη επαφή της με τον χώρο είχε ξεκινήσει σε μικρή ηλικία, με τη συμμετοχή της στη Φιλαρμονική Σάμου. Σε ηλικία μόλις δεκαπέντε ετών έπιασε στα χέρια της το μικρόφωνο.

Η γνωριμία

Καταλυτική στάθηκε η γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή, στα 17 χρόνια της, όταν εκείνος βρέθηκε στη γενέτειρά της τη Σάμο για μια συναυλία. Την άκουσε τυχαία σε ένα μπαράκι και την έχρισε «μούσα» του. Η Πένυ τον ακολούθησε στην Αθήνα. Εκαναν μαζί τον πρώτο της δίσκο CD με τον τίτλο «Σε περίεργους καιρούς», σε ποπ – ροκ ήχο. Η ίδια υπέγραψε τη μουσική και τους στίχους σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Στέφανου Κορκολή. Το 2002 το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου «Δεν είναι αγάπη» βρέθηκε στην κορυφή των hits. Μετά τη συνεργασία της με τον Κορκολή, η Πένυ έκανε σπουδές φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, όπου το 2008 πήρε το Πτυχίο Σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού με άριστα.

Σε κλιπ και στη σκηνή με τον Τζιόβα

Το «Θέλω ν’ αφεθώ», το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ της, έγινε βιντεοκλίπ, με το concept να τη θέλει διχασμένη ανάμεσα σε δύο σχέσεις. Μάλιστα, η τραγουδίστρια αντάλλασσε καυτά φιλιά με τον Ορέστη Τζιόβα, κάνοντας τότε τις φήμες περί ειδυλλίου να φουντώσουν. Εχει συνεργαστεί με πάμπολλους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, αλλά και με την Κατερίνα Παπουτσάκη με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις. Εδωσε τη μουσική της στην ταινία «Λιούμπη», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο «Ολα έχουν αλλάξει».

Γιούλη Σταρίδα
Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...