Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Γιατί έσφαξα τη μητέρα μου

Το παραλήρημα του νεαρού πρωταγωνιστή του «Ψυχώ» στη Βούλα αλλά και γιατί έσφαξε τη μητέρα του

Μέσα σε ένα σχεδόν ακατανόητο παραλήρημα ουσιαστικά ομολόγησε ότι σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα τη μητέρα του μέσα στην πολυτελή μεζονέτα τους ο 24χρονος που ήδη νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Θ.Ζ., πρωταγωνιστής του «Ψυχώ» της Βούλας, δικαιολογήθηκε με ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και στον δικαστικό λειτουργό υποστηρίζοντας ότι η άτυχη 60χρονη εκπαιδευτικός Ευσταθία Λέκκου ήταν υπερπροστατευτική και δεν τον άφηνε να κάνει τη ζωή του!

«Ηταν ένα παραλήρημα που δεν έβγαζε νόημα, προφανώς λόγω των εντόνων ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νεαρός. Ωστόσο σε μικρές αναλαμπές παραδέχθηκε την πράξη του, με κίνητρο το γεγονός πως η μητέρα του ήταν υπερπροστατευτική» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Σύντομα διαπιστώθηκε και από ψυχιατρική εξέταση ότι ο 24χρονος δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του. 4rfw35tet 3Οι μικρές αναλαμπές του διαρκούσαν μόνο μερικά λεπτά και στη συνέχεια φαίνεται πως έπεφτε πάλι στο σκοτάδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν στα γραφεία της Ασφάλειας παραληρούσε μονολογώντας, με φράσεις χωρίς νόημα. «Θα έλθουν οι καβαλάρηδες να με πάρουν, να πάμε στους αγρούς» έλεγε συνεχώς.

Ωστόσο οι εκπλήξεις για τους αστυνομικούς δεν είχαν τελειωμό, καθώς ανακάλυπταν ολοένα νέα περιστατικά για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο νεαρός έπειτα από τη δολοφονία της μητέρας του με πάνω από 40 μαχαιριές.

Ο 24χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια του, και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μάθουν πώς επήλθαν, τον άκουσαν έκπληκτοι να λέει μέσα στο παραλήρημά του πως χτυπούσε τα χέρια του αλλά και το κεφάλι του με πέτρες (!), ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να αυτοτιμωρηθεί. Οπως είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι του με πέτρες και τιμωρούσε τα χέρια του για ό,τι έκαναν!

Οι ακραίες συνθήκες

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς ο νεαρός που προκάλεσε την τραγωδία στην ιδιαίτερα συγκροτημένη και με κοινωνική και επιχειρηματική παρουσία οικογένεια τριγυρνούσε για περίπου τρεις ημέρες στα ορεινά του Χελμού, υπό ακραίες καιρικές συνθήκες, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι,4rfw35tet 1 ένα σχισμένο παντελόνι και ξυπόλυτος. «Είναι ανεξήγητο το πώς αυτό το παιδί επέζησε νηστικό, χωρίς νερό και τόσο ελαφρά ντυμένο, με την παγωνιά που επικρατούσε τη νύχτα στο βουνό» λέει στην «Espresso» πρόσωπο που γνωρίζει από κοντά το δράμα της οικογένειας.

Την περασμένη Παρασκευή ο πατέρας του 24χρονου, ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων στα νότια προάστια, βρήκε τη γυναίκα του κατασφαγμένη στο υπόγειο της τριώροφης μονοκατοικίας τους στη Βούλα. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν στον 24χρονο, καθώς υπήρχαν αποδείξεις ότι αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Επιπλέον, γείτονες τον είχαν δει να φεύγει αλλόφρων από το σπίτι με το αυτοκίνητό του αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Το δράμα κορυφώθηκε τρεις ημέρες αργότερα, τη Δευτέρα, όταν ο νεαρός βρέθηκε να περιφέρεται έξω από το χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, χαμένος μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού του. Ισως τελικά στο ψυχιατρείο όπου νοσηλεύεται πια το διαταραγμένο μυαλό του νεαρού να βρει τη λύτρωση.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...