Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η κυρία και ο σκλάβος

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ – Η φοβερή αποκάλυψη ύστερα από έναν φόνο: Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι αλά ελληνικά

Αποκάλυψη μετά τον φόνο:  Η «κυρία» και ο «σκλάβος»!
Ο σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον Αν. Πετρίδη για τα μάτια της 24χρονης Μαρίας

Η νεαρή «αφέντρα» Μαρία (έγκλειστη πλέον στις φυλακές για συνέργεια σε ανθρωποκτονία), ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος «σκλάβος» της Τάσος, που t35ger5yer6y 5 δολοφονήθηκε μέσα στο  ισόγειο διαμέρισμά του και ο γεροδεμένος σωφρονιστικός υπάλληλος Γεράσιμος που έγινε ψυχρός εκτελεστής πρωταγωνιστούν σε μία απίστευτη ιστορία, η οποία παραπέμπει σε best seller βιβλίο ή σενάριο χολιγουντιανής ταινίας. Κι όμως, πρόκειται για τη συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας του 44χρονου επαγγελματία οδηγού Τάσου Πετρίδη στο Κερατσίνι το 2009 και κυρίως για όσα συνέβησαν νωρίτερα, από τη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι αυτών των τριών ανθρώπων. Η δικογραφία που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» προκαλεί σοκ αλλά και έκπληξη για όσα διαδραματίστηκαν πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα, τα οποία δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε η Ε.Λ. Τζέιμς, συγγραφέας της περίφημης τριλογίας «50 αποχρώσεις του γκρι» που μεταφέρθηκε στο σινεμά!

Ηταν Φεβρουάριος του 2007 όταν η 22χρονη τότε Μαρία Σ. ζητούσε από τον σύντροφό της Τάσο Πετρίδη να προχωρήσουν από κοινού σε «ιδιωτικό συμφωνητικό», όμοιο με αυτό που υπέγραψαν οι ήρωες στο βιβλίο της Τζέιμς (κυκλοφόρησε το 2011). Στον «ρόλο» του επιτυχημένου επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι ήταν η νεαρή Μαρία, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας που εργαζόταν ως πωλήτρια και σε αυτόν της γλυκιάς φοιτήτριας Λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ ήταν ο άτυχος επαγγελματίας οδηγός Τάσος Πετρίδης.

«Υπακοή, λατρεία και ταπείνωση»! Αυτές ήταν οι κυρίαρχες απαιτήσεις που είχε από τον «σκλάβο» της η Μαρία Σ., τις οποίες ξεκαθάριζε στο «ερωτικό συμβόλαιό» τους. Με αυτό διευκρινίζονταν πλήρως οι όροι της… ιδιάζουσας σχέσης τους, στην οποία η «αφέντρα» θα είχε «όλα τα δικαιώματα πάνω στην ζωή, στο σώμα και στην περιουσία του σκλάβου» της.

Εχασε τη ζωή του

Μπορεί στο πρώτο βιβλίο και στην κινηματογραφική μεταφορά των «50 αποχρώσεων του γκρι» η «σκλάβα» να τρέπεται σε φυγή, ωστόσο στην πραγματική ιστορία ο t35ger5yer6y 7 «σκλάβος» όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεφύγει, αλλά έχασε τη ζωή του από τα χέρια του νέου συντρόφου της «αφέντρας», του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γεράσιμου Π.!

Στις 24 Νοεμβρίου του 2009 ο 34χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος πυροβόλησε και σκότωσε τον Τάσο Πετρίδη έχοντας μαζί του την 24χρονη Μαρία Σ. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, αιτία του φονικού ήταν οι προσωπικές διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος για τα «μάτια» της νεαρής. Το μοιραίο βράδυ το ζευγάρι, σύμφωνα με τη δικογραφία, πήγε στο σπίτι του Πετρίδη για να του ζητήσει να πάψει να το ενοχλεί και να λέει στη Μαρία να επιστρέψει στην αγκαλιά του!

Πρωτόδικα ο σωφρονιστικός υπάλληλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για τη δολοφονία και η Μαρία σε 15 χρόνια για συνέργεια.

Σε λίγες ημέρες όμως το ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο, καθώς στις 8 Μαΐου ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά. Τη δικαστική αίθουσα αναμένεται να συνταράξουν αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την 30χρονη σήμερα Μαρία, τη φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου.

Το μοιραίο βράδυ

Σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας, το μοιραίο βράδυ η Μαρία Σ. είχε συναντηθεί με τον σωφρονιστικό υπάλληλο, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό τρεις μήνες.

Αφού πέρασαν από το σπίτι του, έφυγαν για να πάνε να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο,
t35ger5yer6y 8 στη διαδρομή αποφάσισαν να περάσουν από το σπίτι του Πετρίδη, καθώς η Μαρία φέρεται ότι είπε στον σύντροφό της ότι ο πρώην της την ενοχλούσε και δεν την άφηνε σε ησυχία.

Λίγο προτού φτάσουν η 24χρονη τηλεφώνησε στον Πετρίδη και του είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του για να τον δει και να έχει το νου του για να της ανοίξει. Οταν όμως πέρασε την πόρτα, μπήκε μαζί της και ο Γεράσιμος Π.

Οι δύο άνδρες φέρεται ότι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και, πάνω στον καβγά, ο σωφρονιστικός υπάλληλος έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον άτυχο 44χρονο λίγο πάνω από τα γεννητικά όργανά του!

Οταν τον είδε αιμόφυρτο κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ομως για τον Πετρίδη ήταν ήδη πολύ αργά…

«Είχε πέσει θύμα και τον πατούσε σαν σκουλήκι!»

Από τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκύπτει ότι η Μαρία Σ. έκρυβε καλά μέσα της τον ρόλο της «αφέντρας», που θέλει να έχει υποχείριά της τους άνδρες και να τους εξουσιάζει.
t35ger5yer6y 3Οπως επίσης έκρυβε ότι πίσω από τον τίτλο της αποφοίτου Γαλλικής Φιλολογίας υπήρχε μια «καθηγήτρια του σεξ»! Νέα στοιχεία, που αναμένεται να προσκομιστούν κατά τη δευτεροβάθμια δίκη, φέρεται ότι αποδεικνύουν πως όχι μόνο διατηρούσε παράλληλη σχέση με το θύμα και τον θύτη, αλλά και με τουλάχιστον τέσσερις άνδρες. Το πιο συγκλονιστικό είναι το «ιδιωτικό συμφωνητικό» που φέρεται ότι είχε υπογράψει η «αφέντρα» Μαρία Σ. και ο Τάσος Πετρίδης, το οποίο υποστηρίζει -και στις καταθέσεις της- ότι ανακάλυψε η μητέρα του δολοφονηθέντος κρυμμένο μέσα στα συρτάρια του γιου της, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία.

«Μόλις το είδα και το διάβασα τρελάθηκα. Επαθα σοκ! Να έχει απαίτηση να τη φωνάζει “αφέντρα”, να της φιλάει τα πόδια, να τον φωνάζει “σκουλήκι”! Αυτά είναι ανώμαλα πράγματα!» λέει η μητέρα και προσθέτει: «Ο γιος μου είχε δεσμό μαζί της 3,5 χρόνια και την αγαπούσε πολύ. Ο,τι ήθελε η Μαρία έτρεχε να της το αγοράσει, για να της προσφέρει τα πάντα. Τη βάλαμε μέσα στο σπίτι μας και την είχαμε σαν παιδί μας. Της δείξαμε αγάπη και αυτή όχι μόνο μας πρόδωσε, αλλά μου στέρησε και ό,τι πολυτιμότερο είχα: το παιδί μου. Είναι μια αδίστακτη γυναίκα, ικανή για όλα»!

Η μητέρα του δολοφονηθέντος Ελένη Κεχαγιά άνοιξε την καρδιά της στην «Espresso» και μίλησε για τον γιο της, αλλά και τη Μαρία Σ., τη γυναίκα που -όπως λέει- ευθύνεται για τον χαμό του μοναχογιού της. «Αυτή έπρεπε να “φάει” περισσότερα χρόνια φυλάκιση από τον σωφρονιστικό.
t35ger5yer6y 9 Γιατί αυτή ευθύνεται για όλα! Τα είχε σχεδιάσει! Ποτέ δεν είχε χωρίσει από τον γιο μου. Τα είχε φτιάξει και με τον Γεράσιμο και με άλλους ταυτόχρονα. Είναι αδίστακτη!» καταγγέλλει και συνεχίζει: «Αν βγει έξω, θα πάρει στον λαιμό της και θα καταστρέψει κι άλλους. Χάθηκε το παιδί μου, η ζωή μου. Απέκτησα τον Τάσο μου όταν ήμουν 15 ετών. Ενα παιδί μεγάλωσε ένα παιδί. Για μένα ήταν τα πάντα, και αυτή μου τα πήρε».

Οπως υποστηρίζει η ίδια, ως σήμερα η Μαρία Σ. όχι μόνο δεν έχει ζητήσει ένα «συγγνώμη», αλλά δεν δίστασε να την απειλήσει όταν τη συνάντησε, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό. Ο πατριός του 44χρονου, Αριστείδης Κεχαγιάς, συμπληρώνει: «Από την πρώτη στιγμή δεν τη συμπάθησα. Από την αρχή της σχέσης τους μας ήταν οικότροφη. Ηταν προκλητική, ήθελε να κάνει επίδειξη, να δείξει το “εγώ” της.

Ο Τάσος μού έλεγε ότι ήθελε επιβεβαίωση. Ηταν η αιτία που δημιουργούνταν καβγάδες. Είναι το πιο ιδιότροπο, παράξενο και μυστήριο πλάσμα που γνώρισα και ήθελε να γίνεται πάντα το δικό της. Το παιδί το “χόρευε”, είχε πέσει θύμα και η κυρία τον πατούσε σαν σκουλήκι! Είχε πολλά παράπονα, αλλά ο Τάσος ήταν εξαρτημένος από αυτήν!».

Τα πούλησαν όλα για την κηδεία του Τάσου

Η μητέρα και ο πατριός του 44χρονου Τάσου Πετρίδη ζουν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Αιγάλεω συντροφιά με τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις του παιδιού της. Για να μπορέσουν να του κάνουν μια αξιοπρεπή κηδεία, αναγκάστηκαν -όπως τονίζουν- να t35ger5yer6y 2 πουλήσουν όσο όσο το σπίτι τους και με τα υπόλοιπα χρήματα πληρώνουν τα δικαστικά έξοδα, για να δουν τους υπευθύνους για τη δολοφονία του γιου της να τιμωρούνται.

Προβλήματα υγείας

Και οι δυο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Ελένη Κεχαγιά παρουσίασε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο σύζυγός της έχει υποστεί ήδη δύο εγκεφαλικά επεισόδια και έχει υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Στο πλευρό τους στάθηκαν αφιλοκερδώς οι γιατροί Γρηγόρης Χρυσοστομίδης, Οθωνας Παπαδόπουλος καθώς και ο διοικητής του Δρομοκαΐτειου, τους οποίους θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια: «Αν ζούμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας, είναι χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους» λένε.

«Δεν μετάνιωσαν μέχρι σήμερα…»

«Η μητέρα το μόνο που ζητάει είναι δικαίωση από την ελληνική Δικαιοσύνη και την παραδειγματική τιμωρία των ανθρώπων που σκότωσαν το μοναχοπαίδι της» λέει ο δικηγόρος Γιάννης Καλογριδάκης  (φωτό) και προσθέτει: «Το πρωτόδικο δικαστήριο επέβαλε στον σωφρονιστικό υπάλληλο κάθειρξη 21 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κάθειρξη 15 ετών στην 24χρονη για συνδρομή στη δολοφονία του Αναστάσιου Πετρίδη. Στη δίκη που θα διεξαχθεί στο Εφετείο θα παραθέσουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν το ποιόν των κατηγορουμένων και ότι ακόμη και σήμερα δεν έχουν μετανιώσει».

Το «συμβόλαιο υποταγής» του 44χρονου με την «αφέντρα»! 
Αυτή: Θα με προσκυνάς και θα μου γλείφεις τις μπότες. Αυτός: Ποιες θα είναι οι τιμωρίες μου; 

Η «Espresso» αποκαλύπτει ολόκληρο το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της εμφανιζόμενης ως «αφέντρας» Μαρίας Σ. και του «σκλάβου» Τάσου Πετρίδη. Το απίστευτο… ερωτικό συμβόλαιο υποστηρίζει ότι ανακάλυψε η μητέρα του άτυχου 44χρονου κρυμμένο μέσα σε συρτάρι του γιου της, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του τον Νοέμβριο του 2009.

t35ger5yer6y 4Αφέντρα Σ. Μαρία

20 Φεβρουαρίου 2007
ΑΘΗΝΑ

Ταπεινό σκουλήκι:

Πληροφορήθηκα πως όνειρο και επιθυμία της ζωής σου είναι να με υπηρετήσεις πιστά και να γίνεις σκλάβος των ποδιών μου. Σου δίνω λοιπόν την άδεια να με επισκεπτείς και αφού προσκυνήσεις τα πόδια μου, να σε εξετάσω κατά πόσο είσαι άξιος να αναλάβεις την τιμή να με υπηρετήσεις. Περιμένω το συντομότερο δυνατό να σε υποδουλώσω και να σε εντάξω στο δυναμικό του υπηρετικού προσωπικού μου.

Με απαίτηση
Αφέντρα Σ. Μαρία

ΥΓ. Τα θέματα που θα εξεταστείς είναι υπακοή, αφοσίωση, ταπείνωση, συμπεριφορά.

ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΤΕΡΟΥ!

Το παρόν συμφωνητικό αποτελεί συμφωνία και δέσμευση των ακολούθων όρων και κανόνων από τον σκλάβο Αναστάσιο Πετρίδη και την αφέντρα Μαρία Σ. Εχει σκοπό να δεσμεύσει τον σκλάβο στην κυριαρχία της αφέντρας, με αποτέλεσμα να υπηρετεί πιστά κάθε διαταγή και επιθυμία της αφέντρας!

Από την άλλη μεριά η αφέντρα δεν δεσμεύεται πουθενά και είναι ελεύθερη των πράξεών της, έχοντας όμως το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε θελήσει τον σκλάβο της! Η αφέντρα έχει δηλώσει προκαταβολικά πως κυριότερα θα είναι: Αυστηρή, αυταρχική, ανελέητη, σκληρή και βασανιστική απέναντι στον σκλάβο της καθώς και άνευ ορίων!

Ο σκλάβος έχει δηλώσει προκαταβολικά πως κυριότερα θα είναι: Ταπεινός, σεμνός, πιστός, πρόθυμος, ευχάριστος, ευγενικός, υπάκουος καθώς και οτιδήποτε άλλο του ζητηθεί από την αφέντρα.

Τους παρακάτω όρους και κανόνες πρέπει να εφαρμόσει πιστά και άνευ αντίρρησης καμίας ο φερόμενος ως σκλάβος και η φερόμενη ως αφέντρα.

1)   Δεν ζητάμε ποτέ και τίποτα
2)   Η αφέντρα έχει όλα τα δικαιώματα πάνω στη ζωή, στο σώμα και στην περιουσία του σκλάβου της
3)   24 ώρες το 24ωρο είμαστε στη διάθεση της αφέντρας

Οι 10 εντολές της αφέντρας

1)   Αγαπάω την αφέντρα μου
2)   Δεν σχολιάζω τις εξόδους της
3)   Γλείφω πάντα τις μπότες της
4)   Της είμαι πιστός
5)   Δεν ξανακλαίω
6)   Δεν ξαναπίνω
7)   Δεν ξαναγγίζω τα κινητά της
8)   Τη σέβομαι – δεν βρίζω
9)   Θα βγαίνουμε μόνο όταν εκείνη το θέλει
10) Δεν της ξαναμιλώ για γάμο

Οι βασικές απαιτήσεις της αφέντρας

Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας της αφέντρας οι παρακάτω όροι πρέπει να εφαρμοστούν πιστά και με τυφλή υπακοή από τον σκλάβο:

1)   Να μ’ αγαπάς σαν θεό
2)   Να μη με ξαναβρίσεις
3)   Αμεση εκτέλεση των προσταγών μου
4)   Δεν θα λατρεύεις καμία άλλη όπως εμένα
5)   Δεν θα έχεις δικαίωμα να ζητάς αναφορά
6)   Θα κάνεις πάντα αυτό που λέω με ευχαρίστηση
7)   Οταν θέλω εγώ θα με αποκαλείς Μωρό μου & Αγάπη μου
8)   Απαγορεύονται τα παράπονα
9)   Οφείλεις να με προστατεύεις από κάθε επικίνδυνο άντρα
10) Θα μου επαναλαμβάνεις πολύ συχνά ότι δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα. Π.χ.: Είμαι τέλειος
11) Κατανόηση σε ό,τι λέω και όχι απλώς υπακοή
12) Οταν σε διατάζω να βγεις με κάποιον θα βγαίνεις
13) Θα με γαμάς πάντα άγρια
14) Κάθε φορά που θα μπαίνω στο σπίτι θα προσκυνάς και θα μου γλείφεις τις μπότες ή τις γόβες ή ό,τι άλλο φοράω με καύλα
15) Θα μιλάς κατόπιν διαταγής μου πολύ πρόστυχα

Προσφορά σκλάβου σε ό,τι αφορά την καταφατική απάντηση της αφέντρας στο να κάνει δεκτό το αίτημά του:

Κυρία μου, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τον λόγο που με οδηγεί στην απόφαση να γίνω μέρος της ιδιοκτησίας σας και να ανήκω ολοκληρωτικά σε σας για όσο το επιθυμείτε εσείς φυσικά!

Μετά από αρκετό διάστημα που σας γνωρίζω, περίπου πέντε μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2006, έχω αναγνωρίσει την τελειότητα στον χαρακτήρα σας, στην εμφάνισή σας, στη σκέψη σας και κυρίως στην ανωτερότητά σας που σας κάνει να ξεχωρίζετε από οτιδήποτε άλλο υπάρχει! Μαγέψατε και κατακτήσατε τα αισθήματά μου με την κάθε ημέρα που ζούσα κοντά σας. Δεν μπόρεσα στιγμή να αντισταθώ στην κάθε απαίτησή σας και στην κάθε επιθυμία σας σε όλη τη διάρκεια που είμαι μαζί σας. Προσπάθησα να σας κερδίσω με πολλούς τρόπους και να σας κάνω δική μου για πάντα. Μάταιο! Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν μια ΘΕΑ σαν εσάς να στερούταν λογική,t35ger5yer6y 10  όπως συνέβη σε εμένα από τη στιγμή που άρχισα να αναγνωρίζω την τελειότητά σας. Με αναστήσατε όπως πολύ σωστά έχετε πει και από ό,τι γνωρίζετε, όταν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τη ζωή μου την οφείλω σε σας και έτσι πρέπει να γίνει. Αισθάνομαι πραγματικά πως δεν θα μπορέσω στιγμή να νιώσω καλά μέσα μου και να απολαύσω τη ζωή μακριά σας όταν δεν θα μπορώ να σας κάνω να γελάσετε και να αντικρίσω το τέλειο χαμόγελό σας! Δεν θα ήταν μεμπτό, όπως πολύ ορθά και πάλι έχετε αναφέρει άπειρες φορές, το να συμβεί μια διαφορετική σχέση μεταξύ μας. Υπάρχει το εμπόδιο που δεν παρακάμπτετε! Σαν κάτι άλλο στη ζωή σας θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω να υπάρχω εφόσον δεν σας αγαπώ απλά αλλά λατρεύω το καθετί σε εσάς! Νιώθω και ξέρω απόλυτα ότι πλέον σας ανήκω ψυχή και σώμα!

Θα ήθελα λοιπόν να αναγνωρίσετε τα αισθήματά μου και την ειλικρίνειά μου προς το πρόσωπό σας και να κάνετε δεκτή την απόφασή μου να σας υπηρετώ όσο πιο πιστά γίνεται! Υπόσχομαι να μη σας απογοητεύσω ποτέ στην απόφασή σας αυτή και να σας κάνω να καταλάβετε πως είμαι ευτυχισμένος όταν μπορώ να σας προσφέρω όλες μου τις δυνατότητες! Η απόφασή μου αυτή στο να γίνω δούλος σας οδηγήθηκε κατόπιν όλων αυτών των γεγονότων που συνέβησαν στη διάρκεια της γνωριμίας μας, αναγνώρισα τα αισθήματά σας για εμένα και το πάθος σας για τον έρωτα που σας προσφέρω! Πολλαπλάσια ισχύουν και για μένα όσον αφορά το πρόσωπό σας! Σας κούραζα με την πιεστικότητά μου και τις απαιτήσεις μου!

Κατάλαβα ότι έτσι σας έδιωχνα από κοντά μου και σας απομάκρυνα καθημερινά και περισσότερο! Δεν θέλω να συμβεί ποτέ αυτό! Οπότε κατέληξα στην απόφαση αυτή και σας γνωστοποιώ τα κάτωθι: Θα είμαι πιστός και υπάκουος, πρόθυμος, θα σας λατρεύω ως ΘΕΑ που είστε και θα σας υπηρετώ τυφλά σε ό,τι διατάξετε. Δεν θα υπάρξει αντίρρηση σε οτιδήποτε και να με διατάξετε, να είστε σίγουρη για αυτό!

Σας ευχαριστώ θερμά!

Προσφορά αφέντρας στον σκλάβο ως εκπλήρωση συμβολαίου και ο λόγος αυτού

Ο λόγος που σε χρειάζομαι να με υπηρετείς και να εκπληρώνεις κάθε διαταγή μου είναι ότι ανεβάζει τις αισθήσεις μου και εξυπηρετεί τις ανάγκες μου. Πάντα είχα ανάγκη από έναν καλό, πιστό και υπάκουο σκλάβο που θα ήταν αφοσιωμένος και θα λάτρευε μόνο εμένα! Η προσφορά μου στο να δεχτείς να με υπηρετείς -όπως θέλω εγώ- είναι το να μείνω για πάντα η αφέντρα σου, αρκεί να τηρήσεις πιστά ό,τι έχει λεχθεί και γραφτεί.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο παραβεί για τρίτη συνεχόμενη φορά τους ανωτέρους όρους, τότε το συμφωνητικό διαλύεται αυτόματα. Σε αντίθετη περίπτωση τα πταίσματα θα τιμωρούνται ως εξής:

  • Αποκλεισμός επαφής του ενόχου για διάστημα που θα αποφασίζει ο ενάγων
  • Τιμωρία που θα διαλέξει η αφέντρα ως κατάλληλη για το ενδεχόμενο πταίσμα.

ΠΙΣΤΗ, ΥΠΑΚΟΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΠΡΟΘΥΜΙΑ, ΖΗΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Ως ένδειξη καλής διαγωγής του σκλάβου η αφέντρα του προσφέρει την τιμή της ευχαρίστησης με τον τρόπο που θα αποφασίσει η ίδια! Κατόπιν εξέτασης του υποψήφιου σκλάβου της αφέντρας Μαρίας Σ. αιτήθηκε να προσκομίσει πίνακα ερωτήσεων στην υψηλοτάτη ώστε να τα μελετήσει και να του εγκρίνει ή απορρίψει μέρος αυτών. Ευχαριστεί για τον αξιόλογο χρόνο που θα σπαταλήσει η κυρία του γι’ αυτόν εκ των προτέρων!

t35ger5yer6y 1ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

1) ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΚΛΑΒΟΥ: Επιτρέψτε μου να σας πλένω τα πόδια σας με τη γλώσσα μου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΕΝΤΡΑΣ: ΝΑΙ!

2) ΕΡ.: Να μου μιλάτε άσχημα και να με ταπεινώνετε όταν εσείς το αποφασίσετε
ΑΠ.: ΝΑΙ!

3) ΕΡ.: Να μου αναφέρετε σε τακτά χρονικά διαστήματα την πρόοδό μου
ΑΠ.: ΝΑΙ!

4) ΕΡ.: Κάθε πόση ώρα και πώς θα αναφέρομαι;
ΑΠ: Κάθε 3 ώρες με την εξής φράση: «Προσκυνώ την αυτού μεγαλειότης»!

5) ΕΡ.: Ποιες θα είναι οι τιμωρίες μου για τα μικροπταίσματα που πιθανόν θα διαπράξω;
ΑΠ.: Μία, χωρισμός

6) ΕΡ.: Για πόσο χρόνο θέτομαι σκλάβος στην υπηρεσία σας;
ΑΠ.: Για όσο θα τηρείς αυτά που είπαμε!

7) ΕΡ.: Ποιοι και σε ποια στιγμή θα γνωρίζουν την ιδιότητά μου σε εσάς;
ΑΠ.: Ο οιοσδήποτε!

8) ΕΡ.: Λατρεύω να με χρησιμοποιείτε πού και πού ως μαξιλάρι για να ακουμπάτε τα πόδια σας. Είναι εφικτό;
ΑΠ.: Βεβαίως σκλαβάκι μου!

9) ΕΡ.: Επιθυμώ να τσεκάρατε όλα όσα αφορούν την προσωπική μου ζωή και πλήρη έλεγχο στα πάντα από εσάς. Αυτό κατά πόσο % είναι εφικτό;
ΑΠ.: 90%

10) ΕΡ.: Θέλετε γραπτή αναφορά από εμένα; Κάθε πότε;
ΑΠ.: ΟΧΙ!

11) ΕΡ.: Θέλετε να δημιουργήσω κάποιον ιδιαίτερο χώρο στο σπίτι μας για εσάς; Π.χ. ένα γραφείο με προσωπικά σας αντικείμενα μόνο;
ΑΠ.: Αμέ: Αυτό που προτείνεις! Merci!

12) ΕΡ.: Οποτε το αποφασίζετε εσείς θα μπορείτε να μου πείτε το πόσο αναγκαίος σαν σκλάβος σας είμαι και πόσο απαραίτητος;
ΑΠ.: ΝΑΙ!

Κατόπιν όλων αυτών λοιπών και έχοντας πλήρη τη συνείδηση και γνώση για το τι ευθύνη αναλαμβάνει ο καθείς εκ των συμφωνηθέντων έναντι του άλλου, οι συμβαλλόμενοι τεκμηριώνουν την πράξη της ιδιότυπης σχέσης «αφέντρας – σκλάβου» με την υπογραφή τους και έχοντας αντίτυπο του συμφωνητικού υπογεγραμμένο και από τους δύο! Μετά την υπογραφή των συμβαλλομένων ο φερόμενος ως σκλάβος Πετρίδης Τάσος θα ανήκει ολοκληρωτικά και χωρίς προσωπικά δικαιώματα και απαιτήσεις στην αφέντρα Σ. Μαρία για όσο χρόνο επιτρέπουν οι τηρήσεις των ανωτέρων όρων!

Από τη
Γιούλη Σταρίδα
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}76{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...