Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 19 Οκτωβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετέ το. Προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καβγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις. Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δεν χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και μην τα αποδοκιμάζετε. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τη γνώμη των άλλων. Προτού κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να πρυτανεύσει η λογική σας. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετέ το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά. Ηρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε έναν αγαπημένο σας φίλο, τον οποίο έχετε παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα, που σας πνίγει. Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ, και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι αυτά που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση. Οσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας, μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση στην οποία θα υπάρχουν ανταγωνιστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο όπου κινείστε θα σας δώσει κουράγιο να συνεχίσετε. Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές, ξεκινήστε από τον χώρο στον οποίο κινείστε και ζείτε. Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει η σχέση σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση στον εργασιακό σας χώρο. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολα σχόλια δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαφές σας προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα