Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Υποβρύχια κλικ για τη Ζέτα…

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της Μακρυπούλια και οι πόζες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μαγνητίζει κάθε φορά με το βλέμμα της τον φωτογραφικό φακό. Αλλη μία φορά η ξανθιά παρουσιάστρια τόλμησε και έκανε κάτι διαφορετικό, βουτώντας με τα ρούχα στον βυθό με τον φακό της Ρούλας Ρέβη να καραδοκεί. Το πορτφόλιο της παρουσιάστριας του «Dancing with the stars» έχει άλλωστε τα πάντα: από πόζες με Κρητικούς βρακοφόρους μέχρι και «κλικ» παρέα με ψάρια!

Δεν είναι τυχαίο που το όνομά της συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας και μας το απέδειξε ακόμα μία φορά με… υποβρύχιες φωτογραφικές λήψεις. Η Ζέτα βρέθηκε σε μια τροπική παραλία και βάλθηκε να μας τρελάνει όλους! Το κορίτσι του Μιχάλη Χατζηγιάννη πρωταγωνιστεί μπροστά στον φακό και τις κάμερες, όπου κι αν βρεθεί. Πρόσφατα δεν δίστασε να ποζάρει ακόμη και κάτω από το νερό, αναδεικνύοντας ακόμη μία φορά το φοβερό σώμα της και το πανέμορφο πρόσωπό της.

Μπόρα Μπόρα

Η Ρούλα Ρέβη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε λήψεις από αυτή την ιδιαίτερα εντυπωσιακή φωτογράφηση της Ζέτας. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια να ποζάρει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στον φακό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας.

«Η φωτογράφηση είναι από τα νησιά Μπόρα Μπόρα που είχαμε επισκεφτεί. Ηταν πολύ δύσκολο το εγχείρημα, αλλά τα καταφέραμε. Η Ζέτα νόμιζε ότι στην αρχή δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη φωτογράφηση, μετά όμως μπήκε στο νερό, της άρεσε και άρχισε σιγά-σιγά να συνηθίζει. Στην αρχή φοβόταν λίγο τα ψάρια, τα οποία -επειδή φορούσε χρωματιστά φορέματα- την ακολουθούσαν παντού. Η φωτογράφηση κράτησε σαράντα λεπτά γιατί έπρεπε να μπαίνει και να βγαίνει στο νερό», λέει η αγαπημένη φωτογράφος των επωνύμων Ρούλα Ρέβη. Μάλιστα, η φωτογράφος είναι η συνεργάτιδα που εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια η Ζέτα για τις καμπάνιες που κάνει μεγάλη ελληνική εταιρεία ρούχων και όπως φαίνεται, ακόμη μία φορά είχαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Οι υποβρύχιες λήψεις δεν δυσκόλεψαν τη Ζέτα, που ξανά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

«Εμένα είναι η χαρά μου! Είμαι ευτυχισμένη όταν τη φωτογραφίζω και μου κάνει όλα τα χατίρια. Δεν μου γκρινιάζει καθόλου, ειδικά όταν βλέπει το αποτέλεσμα. Η Ζέτα είναι η χαρά του φωτογράφου. Ποτέ δεν κάνει κανένα παράπονο σε κανένα. Επίσης, κάνουμε πολλή πλάκα και γελάμε πολύ. Πριν από λίγες μέρες τη φωτογράφησα στο στούντιο με τη δική της σειρά ρούχων, που αναμένεται να γίνει η μόδα του καλοκαιριού καθώς έχει πολύ ωραία σχέδια», δήλωσε η Ρούλα Ρέβη στην «Espresso».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...