Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Κόμισσα περιμένει το δεύτερο παιδί της

Ο «πελαργός» έρχεται για να ολοκληρώσει την ευτυχία της Κόμισσας Κοντογιάννη

Ο «πελαργός» έρχεται για να ολοκληρώσει την ευτυχία της Κόμισσας Κοντογιάννη. Η όμορφη τραγουδίστρια, που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο τον επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα, κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

«Είμαι τεσσάρων μηνών έγκυος» δήλωσε ενθουσιασμένη στην «Espresso» και συμπλήρωσε: «Περιμένω με ανυπομονησία να κρατήσω στην αγκαλιά μου το δεύτερο παιδάκι μου». Οπως είναι γνωστό, η Κόμισσα έχει έναν γιο, τον 15χρονο Γιώργο, από προηγούμενη σχέση της με τον ηθοποιό Τάκη Ανούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το μωρό που περιμένει τώρα είναι κι αυτό αγοράκι, κάτι που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. Ο Παναγιώτης Γλάστρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης, γνώρισε την Κόμισσα πριν από έναν χρόνο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό κύκλο τον περασμένο Ιούλιο, στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, με μάρτυρες την αδελφή της τραγουδίστριας και έναν κοινό φίλο τους.

Οι ίδιοι επέλεξαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Περίπου έναν μήνα μετά, όμως, η Κόμισσα ανακοίνωσε τον γάμο της, αλλάζοντας το status της στο facebook από «ελεύθερη» σε «παντρεμένη».

Ηλίας Μαραβέγιας

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα