Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

«Κλασικές» εικόνες της Μος στο σφυρί

Το ντεμπούτο της στον οίκο Christie’s θα κάνει το φθινόπωρο η Κέιτ Μος. Η Βρετανίδα μούσα πολλών σχεδιαστών θα είναι η πρωταγωνίστρια των εκθεμάτων που θα βγουν στο σφυρί στις 25 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και θα δώσουν μια μοναδική ευκαιρία στους θαυμαστές της να αποκτήσουν κάτι δικό της. Το υλικό θα είναι εκρηκτικό και προκλητικό, καθώς θα περιλαμβάνει ακόμη και τόπλες φωτογραφίες του μοντέλου.326h8985h9

Η συλλογή αποτελείται κυρίως από φωτογραφικές εικόνες, σε μεγάλες διαστάσεις, υπογεγραμμένες από καταξιωμένους φωτογράφους. Μεταξύ των έργων που θα δημοπρατηθούν θα είναι και η… μπρούντζινη έκδοση του μοντέλου, όπως την εμπνεύστηκε ο καλλιτέχνης Αλεν Τζόουνς. Το έργο αυτό αναμένεται να πουληθεί προς 30.000 ευρώ περίπου, ενώ περίπου στη μισή αξία υπολογίζεται να πουληθεί μια φωτογραφία της Μος από το 1994, όταν βρισκόταν ακόμη στο ξεκίνημα της καριέρας της. Τότε ο φωτογράφος Γκλεν Λάτσφορντ τη φωτογράφισε ενώ έριχνε… μπουνιά στον φακό που τόσο τη λάτρεψε τα επόμενα χρόνια της καριέρας της.

Σε άλλη φωτογραφία η Βρετανίδα καλλονή έχει ποζάρει με λάγνο βλέμμα και εσώρουχα, ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα, μπροστά στον φακό του Σαντέ Ντ’ Οράτσιο, ενώ σε άλλη έχει φωτογραφηθεί φορώντας ένα σκισμένο διχτυωτό καλσόν στο πρόσωπο. Περισσότερο όμως αναμένεται να συζητηθεί και να διεκδικηθεί η τόπλες φωτογραφία του μοντέλου, την οποία τράβηξε ο Ντέιβιντ Σιμ για το εξώφυλλο της γαλλικής «Vogue» το 2005.

Την επιμέλεια της δημοπρασίας, η οποία περιλαμβάνει και φωτογραφίες από γνωστούς φωτογράφους όπως τον Μάριο Τεστίνο, την Αννι Λάιμποβιτς, τον Μάριο Σορέντι, τη Μέρι Μακ Κάρτνεϊ, τον Κρεγκ Μακ Ντιν και άλλους, έχει αναλάβει ο γνωστός συλλέκτης έργων τέχνης Γκερτ Ελφερινγκ. «Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τον ζωντανό μύθο της Κέιτ Μος. Η Κέιτ είναι η ύψιστη σύγχρονη μούσα και τα επόμενα χρόνια θα δούμε τις εικόνες της στα μεγαλύτερα μουσεία και σε σημαντικές ιδιωτικές συλλογές. Καθώς έβλεπα αυτή τη συλλογή να παίρνει μορφή, εντυπωσιαζόμουν από την ποικιλία και τη αμείωτη δύναμη των έργων της» σχολίασε ο Ελφερινγκ, επισημαίνοντας ότι η Κέιτ Μος ενθάρρυνε πολλές γυναίκες να εκφραστούν ελεύθερα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...