Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ενα καράβι παίκτες στο λιμάνι

Στην Ιταλία ο Γκρέκο και φήμες Νίνη!

Τέτοιο μεταγραφικό ντεμαράζ δεν έχει ξαναγίνει. Ο Ολυμπιακός για πάνω από έναν μήνα πάλευε να αποκτήσει τον πρώτο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να μπει απευθείας στη βασική ενδεκάδα και σε δύο ημέρες έχει γεμίσει το ρόστερ του με παίκτες που όχι μόνο μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά είναι ικανοί να αλλάξουν ριζικά την ταυτότητα των πρωταθλητών, κυρίως στην Ευρώπη.

Μετά τον Σαβιόλα, λοιπόν, στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Καρλ Μεντζανί, που υπέγραψε το συμβόλαιό του έπειτα από τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους». «Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να είναι κι ανταγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο Αλγερινός μεσοαμυντικός. Μετά τον πρώην παίκτη της Μονακό, ο επόμενος που πήρε σειρά… αφίξεως ήταν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός γκολκίπερ έφτασε το μεσημέρι στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι επρόκειτο να υπογράψει το βράδυ το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», αφού θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Επόμενος σταθμός …«Τζόελ Κάμπελ»

Οι Σαβιόλα και Μεντζανί δεν έμειναν πολύ στην Αθήνα, αφού το απόγευμα πήραν το αεροπλάνο για τη Γερμανία, εκεί όπου βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού (πέταξε το πρωί) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι δύο παίκτες θα συναντηθούν με τον Μίτσελ, που τους περιμένει για να ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας στα φιλικά με Στουτγάρδη και Χοφενχάιμ. Πίσω στον Πειραιά τα μεταγραφικά πλάνα των «ερυθρόλευκων» συνεχίζονται με ακόμα μία κίνηση-βόμβα που, όλα δείχνουν, ότι κατάφεραν να πετύχουν. Οι νταμπλούχοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Αρσεναλ για να κάνουν δικό τους τον Τζόελ Κάμπελ, έναν εξαιρετικό επιθετικό από την Κόστα Ρίκα που δεν «χωράει» όμως στο ρόστερ των «κανονιέρηδων».

Ο 21χρονος διεθνής αναμένεται στην πατρίδα μας, αφού και ο ίδιος επιβεβαίωσε χθες το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο λιμάνι, με μεγαλύτερο κίνητρο φυσικά τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Μιλάμε και τελειώνουμε με τις λεπτομέρειες, οπότε είμαστε κοντά, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, δεν είναι κάτι οριστικό» είπε στην εφημερίδα «Al Dia» της Κόστα Ρίκα: «Είναι σημαντικό βήμα, γιατί θα παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας που είναι γνωστή στην Ευρώπη. Συμμετέχει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

Παίκτες δεν έρχονται μόνο αλλά και φεύγουν από τον Πειραιά. Ο Τζαμέλ Αμπντούν ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει σε όλα για ένα ποσό πάνω από τα δύο εκατ. ευρώ και ο Αλγερινός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα. Επίσης ο Λεάντρο Γκρέκο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιβόρνο, παρ’ ότι υπήρξε έντονη φημολογία για σφήνα της Πάρμα που έδινε ως αντάλλαγμα τον Σωτήρη Νίνη στον Ολυμπιακό ώστε να πάρει τον Ιταλό ακραίο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...