Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Τα «γκάζια» άρχισαν από πολύ νωρίς!

Ταρακουνήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου από την τραγική εικόνα στο φιλικό με τη Βαλενσιέν.

Κατά βάθος ούτε εκείνος φταίει, ούτε οι (άπειροι) ποδοσφαιριστές του… Ο Γιάννης Αναστασίου ταρακουνήθηκε για τα καλά από την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με τη Βαλενσιέν (ήττα 4-0) που ανέδειξε σε όλο της το μεγαλείο τις τρομερές αδυναμίες του φετινού Παναθηναϊκού σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην αμυντική. Του Παναθηναϊκού που «φωνάζει» για μεταγραφές, αλλιώς η φετινή χρονιά κινδυνεύει εν της γενέσει της να καταστεί αποτυχημένη.

Τα πρώτα «γκάζια» λοιπόν του 40χρονου τεχνικού προς τους παίκτες του ήταν αναμενόμενα, με τη διαφορά ότι στη συντριπτική τους πλειονότητα οι παίκτες που τον άκουγαν αγωνίζονταν μέχρι πέρσι στην ομάδα Κ20 των «πράσινων». «Θα πρέπει να μάθετε ποια φανέλα φοράτε και να την σέβεστε πάνω από όλα δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό σε κάθε ματς, είτε πρόκειται για φιλικό είτε για επίσημο. Η συνολική μας παρουσία ήταν πάρα πολύ καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε λάθη που δεν έπρεπε» τους είπε χαρακτηριστικά.

Η αποστολή των «πράσινων» επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα και σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό. Από αύριο η προετοιμασία τους θα μπει στην τελική ευθεία, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, έχοντας να δώσουν ακόμη δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια με Λάτσιο και Νόριτς.

– Αύριο θα αποφασίσει η Κρίσταλ Πάλας αν θα αποκτήσει τον Κουίνσι. Το πλεονέκτημα για τον παίκτη είναι ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, οπότε η αγγλική ομάδα θα έχει να καλύψει μόνο το συμβόλαιό του.

– Ο Βελάσκες Πίντο μιλώντας στην ιστοσελίδα της Βενεζουέλας liderendeportes παραδέχθηκε ότι ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Περιμένω πρόταση. Την υπόθεση τη χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Το να προπονούμαι είναι το μόνο που μπορώ να κάνω και θα δούμε τι θα συμβεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Ξεκαθαρίζει για Πράνιτς, προτάθηκε ο Κρόλνρουπ, επαφές με τον Τζελίλ

Σε μια σειρά προσπαθεί να βάλει ο Παναθηναϊκός τα πολλά ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά τις προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό. Το θέμα του Κροάτη Ντάνιελ Πράνιτς δεν ξεκαθάρισε την Παρασκευή, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να αποδεσμευτεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σε αυτή την περίπτωση θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του για τρία χρόνια. Η εμπειρία του Πράνιτς θα φέρει δυναμική στη νεανική ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος προορίζει τον παίκτη ως εξτρέμ, αν και μπορεί να δώσει λύσεις και σε άλλες θέσεις.

Στους «πράσινους» προτάθηκε εξάλλου ο Δανός κεντρικός αμυντικός Περ Κρόλντρουπ, ένας παίκτης με πολύ μεγάλες παραστάσεις, αλλά που δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Στα τριάντα τέσσερα χρόνια του πλέον, ο Κρόλντρουπ προέρχεται από μια σεζόν γεμάτη τραυματισμούς, που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μόλις πέντε συμμετοχές στην ιταλική Πεσκάρα και τώρα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Μια πολύ καλή λύση, κυρίως για το μέλλον, είναι πάντως ο 20χρονος Νιγηριανός Αμντούλ Τζελίλ που έλαμψε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, αλλά ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη, έχει να αντιμετωπίσει τουρκικές ομάδες που επίσης τον θέλουν.

Π.Κ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...