Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Λάμψη και ομορφιά στην… παραλιακή!

Διακρίσεις αλλά και εκπλήξεις στον διαγωνισμό για τη Miss Pantheon.

Καλοκαίρι, εποχή για κάθε λογιών διαγωνισμούς ομορφιάς. Κορίτσια που αναζητούν μια κορδέλα, έναν τίτλο, ένα στέμμα στο κεφάλι έχουν τη μεγάλη τους ευκαιρία με το που ο υδράργυρος σκαλώνει στους 40 βαθμούς. Καλλιστεία ξεφυτρώνουν από παντού, για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα για καριέρα κάθε κοπέλας που βρίσκεται τυχαία στις τυχερές, μόνο και μόνο «για την εμπειρία». Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ακόμη ένας τίτλος ομορφιάς, αυτός της Miss Pantheon, δόθηκε στο κορίτσι που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στον διαγωνισμό που έγινε σε club της παραλιακής.

Η τυχερή ήταν η Ειρήνη Χάρτμαν, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και η Ντανιέλα Λάζαρη που κέρδισε τον τίτλο της Β’ Μις Ελληνίδα. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στις κορδέλες των κοριτσιών που, μπορεί να είχαν γραφτεί στο… χέρι, ήταν όμως μπόλικες σε… έκταση, σε σημείο τα κορίτσια να κρύβονται πίσω τους. Με λύπη μας πάντως διαπιστώσαμε ότι εκτός διακρίσεων έμεινε η Ειρήνη Βασιλείου, παρά το γεγονός ότι επιστράτευσε όλο το μπρίο της. Δεν πειράζει, υπάρχουν και τα Miss Universe.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα