Σχεδόν… νεκρό λόγω κατάρρευσης το νοσοκομείο Ζακύνθου

«Καταρρέει» το νοσοκομείο Ζακύνθου λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Σύμφωνα με καταγγελίες από τον σύλλογο των υπαλλήλων του νοσοκομείου, το πετρέλαιο τελείωσε, η σίτιση των ασθενών περικόπτεται, η καθαριότητα σταματά, τακτικά χειρουργεία αναστέλλονται και τα φάρμακα τελειώνουν. Με πληρότητα που αγγίζει αυτή τη στιγμή το 60% και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες (καθώς την τουριστική περίοδο ο πληθυσμός του νησιού πολλαπλασιάζεται) και με εκατοντάδες ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη από περίθαλψη και φάρμακα, το νοσοκομείο απειλείται με λουκέτο εξαιτίας των ελλείψεών του. Μάλιστα, ο διοικητής του Γιάννης Κομιώτης ήδη υπέβαλε την παραίτησή του με αφορμή τον χαμηλό προϋπολογισμό που προβλέπει το υπουργείο για το νοσοκομείο του νησιού, η οποία ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη δεκτή. Το προσωπικό καλεί τους κατοίκους του νησιού να διαμαρτυρηθούν, ενώ σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στη νομαρχία και συμβολικό κλείσιμο του λιμανιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Full in love» η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας: Περίπατος δίπλα στη θάλασσα στον Αστέρα

Χαλαρές στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας απόλαυσαν...

Γιώργος Μαρίνος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της ξαδέλφης του για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.