Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Χωρίς γιατρούς εντατική μονάδα για τα νεογνά στο «Αττικόν»

Χωρίς γιατρούς κινδυνεύει να μείνει η Εντατική Μονάδα Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα προσληφθούν άμεσα γιατροί, ακόμη και ο ένας επικουρικός γιατρός, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στο νοσοκομείο, έχει καθυστερήσει. Αποτέλεσμα της κατάστασης είναι να μη λειτουργούν τα περισσότερα κρεβάτια Εντατικής, ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου και οι γιατροί βρίσκονται σε απόλυτη εξάντληση, αφού αναγκάζονται να εφημερεύουν επί συνεχείς μέρες.

Την ίδια ώρα, σύγχρονα μηχανήματα σκουριάζουν στους θαλάμους, κάποια από αυτά στέλνονται σε άλλα νοσοκομεία προκειμένου να αξιοποιηθούν και οι εργαζόμενοι ζουν κάθε μέρα με την ελπίδα ότι θα τους σταλεί προσωπικό. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο γίνονται κοντά στις 1.500 γεννήσεις τον χρόνο, ενώ η μονάδα του «Αττικόν» θεωρείται στολίδι του ΕΣΥ. Σήμερα όμως από τις είκοσι δύο κλίνες λειτουργούν μόνο οι έξι, καθώς λείπει το απαραίτητο προσωπικό και κυρίως οι νεογνολόγοι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα