Ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας το μωρό της και το παράτησε στο πεζοδρόμιο

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού ενός κοριτσιού, ηλικίας μόλις δυόμισι ετών, που βρέθηκε αναίσθητο σε πεζοδρόμιο της Μυτιλήνης. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πτώση της άτυχης μικρούλας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο μικρός άγγελος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τη μητέρα του!

Περαστικοί που είδαν το παιδί να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο πεζοδρόμιο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κάτω από την πολυκατοικία, γεμάτο με μώλωπες και πληγές δεν ήξεραν τι να υποθέσουν. Δίπλα του ήταν διάσπαρτα παιδικά ρουχαλάκια, σακούλες με φαγητά και διάφορα άλλα αντικείμενα. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που μετέφερε το άτυχο παιδί αιμόφυρτο στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πτώση του κοριτσιού από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, όταν ξέφυγε από την προσοχή της 21χρονης Μολδαβής μητέρας του.

Η Αστυνομία έπειτα από εκτεταμένες έρευνες εντόπισε τη νεαρή γυναίκα, η οποία με εντολή της Εισαγγελίας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το παιδί της προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του, αλλά ήταν υπό φρούρηση. Οπως είπε στους αστυνομικούς, η κορούλα της πέρασε δίχως να το αντιληφθεί κάτω από τις γρίλιες στη βεράντα, απ’ όπου έπεσε στο κενό.

Οπως αποκαλύφθηκε όμως στη συνέχεια, η 21χρονη υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας το παιδί και κατόπιν το άφησε στο πεζοδρόμιο. Προφανώς νόμιζε ότι το είχε σκοτώσει και το εγκατέλειψε στο πεζοδρόμιο για να θεωρηθεί ατύχημα! Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση, ενώ συνελήφθη η 21χρονη.

Ε. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...