Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Η «άγουρη» Χάνα Μοντάνα έγινε σύμβολο του σεξ!

Η Μάιλι Σάιρους αφήνει οριστικά πίσω της το κοριτσάκι που ξέραμε και προκαλεί με… καυτές πόζες.

Η πρώην sweetheart της σειράς του Disney «Χάνα Μοντάνα» χόρεψε στα βραβεία MTV σαν να περίμενε να της βάλουν οι πελάτες πενηντοδόλαρα στα εσώρουχα. Ακολούθησε επικριτικός παροξυσμός από τα μίντια, που τρoφοδοτήθηκε από την ανατριχίλα των πουριτανών Αμερικανών γονιών. Σε καμία περίπτωση όμως η εμφάνισή της δεν ήταν έκπληξη. Ηταν η κορύφωση μιας πορείας που διαγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια, η οποία την απομακρύνει -κάποιες φορές με άγαρμπα βήματα- από την ηρωίδα του Disney που της εξασφάλισε περιουσία η οποία ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια δολάρια σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Δύσκολα πια πάει το μυαλό στην «ξανθούλα» που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2006 ως το αμερικανικό «πρότυπο έφηβης», ρόλο που συνέχισε να υποδύεται μέχρι το 2011. Εκτοτε άρχισε η μεταμόρφωση: Τα μακριά ξανθά μαλλιά έδωσαν τη θέση τους στα κοντοκουρεμένα, ενώ έκανε τατουάζ, piercing και πήρε προκλητικές στάσεις μπροστά στον φακό του Terry Richardson, που φημίζεται για τις πιο αμφιλεγόμενες φωτογραφίσεις διασήμων.

Ο αμερικανικός Τύπος αρχίζει να μιλάει για μεταμόρφωσή της, προσθέτοντας συχνά-πυκνά τη λέξη «πρόκληση». Το βιντεοκλίπ της, δε, για το τραγούδι «We Can’t Stop» είχε ήδη κάνει πολλούς να μιλούν για τη σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Βέβαια, όπως αποδείχτηκε στα βραβεία MTV, το ποτήρι… ξεχείλισε και πάλι.

Παράλληλα η ίδια σε συνεντεύξεις της φρόντιζε να αποστασιοποιηθεί από την εικόνα της ως ηρωίδα της Ντίσνεϊ, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι «δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να κρατήσει το στιλ της Χάνα Μοντάνα». Προφανώς την ενδιαφέρει πια περισσότερο ο τίτλος της Πιο Σέξι Γυναίκας της Χρονιάς για το 2013 που της έδωσαν οι αναγνώστες του περιοδικού «Maxim», για το οποίο δέχτηκε να φωτογραφηθεί τόπλες.

Η Μάιλι Σάιρους έχει πάρει τη σκυτάλη της αμφιλεγόμενης δημοσιότητας από τα άλλα «φυντάνια» του Disney, όπως είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Κριστίνα Αγκιλέρα, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μάλιστα μετά τον ντόρο που προκλήθηκε εξαιτίας της εμφάνισής της στα μουσικά βραβεία MTV, έσπευσε να την υπερασπιστεί, μια και ξέρει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της εν λόγω μετάβασης. «Δηλαδή στα βραβεία MTV τι περιμένατε; Μου αρέσει η Μάιλι, μου αρέσει πολύ. Είναι νέα και θέλει να πει σε όλους ότι πια έχει μεγαλώσει. Ε, δεν έκανε προκλητικό σόου και στα Grammy!» σχολίασε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Η Μάιλι έχει αποφασίσει να κινηθεί σε προκλητικά μονοπάτια σε επίπεδο καριέρας, αλλά στην προσωπική της ζωή φαίνεται να έχει τα πράγματα σε τάξη. Φήμες τη θέλουν να «έχει στα σκαριά» τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χέμσγορθ (δείχνουν να ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει πριν από κάποιους μήνες).

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...