Γίνεται… ντετέκτιβ για να σώσει τον γιο της!

Η μάνα του 19χρονου κατηγορουμένου για το φονικό στα Μάλια ξεκινάει έρευνα για να αποδείξει την αθωότητά του.

«Δεν φεύγω από την Ελλάδα χωρίς τον γιο μου!» Η μητέρα του 19χρονου Βρετανού μοντέλου Tyrell Matthew Burton, ο οποίος προφυλακίστηκε πριν από ένα μήνα για την δολοφονία του συνομήλικου ομοεθνούς του στη διάρκεια συμπλοκής στα Μάλια, κάνει τη δική της έρευνα και προσφέρει αμοιβή σε όποιον τη βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητα του παιδιού της.

Η απελπισμένη μητέρα του φερόμενου ως δράστη, η οποία προσήλθε στην ανακρίτρια Ηρακλείου και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους και να δει τον γιο της να βγαίνει από τη φυλακή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισε να κάνει τη… ντετέκτιβ προκειμένου να βρει στοιχεία που πιστοποιούν την αθωότητα -όπως λέει- του γιου της, ο οποίος απολογούμενος είπε ότι δεν σκότωσε αυτός τον άτυχο ομοεθνή του και ότι προσπάθησε απλώς να τον βοηθήσει.

Μαζί με την οικογένειά της ξεκίνησε έρευνες στην Αγγλία, έτσι ώστε να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον ακριβή ρόλο του γιου της στη δολοφονία του 19χρονου. Μάλιστα οι συγγενείς του νεαρού κατηγορουμένου γέμισαν με αφίσες του τις συνοικίες του Λονδίνου ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με την οικογένεια. Πάντως οι έρευνες μέχρι αυτή την ώρα φαίνεται πως έχουν φέρει αποτελέσματα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, την περασμένη βδομάδα εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια δύο μάρτυρες από την Αγγλία και μάλιστα ο ένας από αυτούς φέρεται να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την εμπλοκή του 19χρονου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του νεαρού Βρετανού τονίζει ότι όσο είναι σε εξέλιξη οι έρευνες δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα, ενώ προσφέρει και αμοιβή σε όποιον βρέθηκε μπροστά στη συμπλοκή ή κατέχει υλικό -φωτογραφικό ή βίντεο- που μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η αιματηρή συμπλοκή που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Βρετανό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Ιουλίου έξω από μπαρ στα Μάλια. Σε αυτή συμμετείχαν περίπου τριάντα άτομα από τη Βρετανία, τα οποία μόλις αντιλήφθηκαν ότι το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο, τράπηκαν σε φυγή.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ – Πηγή φωτό: www.cretalive.gr, www.flashnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

Εξομολόγηση Τζένης Μπότση: «Με πονάει, με φοβίζει, ΟΜΩΣ προσπαθώ να τον νικήσω»

Η Τζένη Μπότση έκανε μία δημόσια εξομολόγηση με ποστ της στο instagram.