Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Οι «Πρωταγωνιστές» πάνε για ψάρεμα σε Αττική και Κάλυμνο

Προσωπικές μαρτυρίες θαλασσόλυκων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι κάμερες της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» ταξίδεψαν στους ψαρότοπους ανοιχτά της Αττικής, αλλά και στην Κάλυμνο, το νησί του σφουγγαράδων με τα 658 καΐκια της, τον μεγαλύτερο δηλαδή αλιευτικό στόλο παράκτιας αλιείας στη Μεσόγειο.

Στην εκπομπή, που θα προβληθεί την Κυριακή στις 23.50 από το Mega, μεταξύ άλλων μιλούν: Ο Νικόλας Κατσίλης που από μικρός ήθελε να γίνει μόνο ψαράς και τίποτε άλλο. Σήμερα ο 20χρονος ψαράς ταξιδεύει με τα ξιφιάδικα και γυρνάει σπίτι του κάθε 30-40 μέρες. Η κοπέλα του, η Ειρήνη, όμως ξέρει ότι αυτή είναι η μοίρα των γυναικών σε τούτο το νησί και δεν διαμαρτύρεται. Ο Νικόλας Πεταλάς, ιχθυοκαλλιεργητής που ήταν μετανάστης στην Αυστραλία, έβγαλε λεφτά και ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει ένα από τα πιο σύγχρονα ιχθυοτροφεία. Απαντάει σε όλα τα απαγορευμένα ερωτήματα σε σχέση με τα ψάρια ιχθυοτροφείου – τα ψάρια του είναι ανάρπαστα στο εξωτερικό. Θέλει να φύγει και να γυρίσει πίσω στην Αυστραλία, την «ωραία πατρίδα» όπως την ονομάζει, γιατί η Ελλάδα δεν είναι χώρα για «καθαρές» επιχειρήσεις. Ο Χρήστος Χιώτης, ο ψαράς από την Αίγινα που περιμένει τις μπουλντόζες να του καταστρέψουν το καΐκι. Ο «Γιάννος» του θα γίνει συντρίμμια κι αυτός θα πάρει 90.000 ευρώ από την Ε.Ε., που επιδοτεί την απόσυρση και την καταστροφή των παλιών καϊκιών της Ευρώπης. Τέλος, η Μαρία Δαμανάκη, επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης αρμόδια σε θέματα θαλασσών και αλιείας, η οποία θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τις μαρτυρίες των ψαράδων αλλά και το ρεπορτάζ των «Πρωταγωνιστών».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...




Μποζουκια Αθηνα