Ο μεγάλος έρωτας του… Μπαντέρας!

Ο διάσημος ηθοποιός και η σχέση του με τη Μάλαγα.

Ο διασημότερος οπαδός της Μάλαγα γιορτάζει. Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι χαρούμενος που η αγαπημένη του ομάδα επισκιάζει το δικό του άστρο, αφού αυτό σημαίνει ότι η ισπανική ομάδα προελαύνει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διάσημος ηθοποιός παρακολουθούσε εξ αποστάσεως τη μεγάλη πορεία της αγαπημένης του ομάδας στην παρθενική της συμμετοχή στη διοργάνωση, αλλά το βράδυ της Τετάρτης δεν μπορούσε να λείπει από τις κερκίδες του «Ροσαλέδα» για να τη δει να προκρίνεται εις βάρος της Πόρτο (2-0) και να φτάνει στα προημιτελικά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο γεννημένος στη Μάλαγα καλλιτέχνης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αλλά ξεσπάθωσε και εναντίον της ΟΥΕΦΑ. Η Μάλαγα την επόμενη σεζόν δεν θα παίζει στην Ευρώπη, επειδή ο Αραβας ιδιοκτήτης της καθυστέρησε να καταβάλει μερίσματα στους μετόχους του συλλόγου και η διοίκηση έχει προσφύγει στο CAS για να ανατρέψει την απόφαση.

«Ηταν μία αδικαιολόγητα σκληρή απόφαση που έχει επίπτωση στην απόδοσή μας στο πρωτάθλημα» είπε στο Canal Plus ο ηθοποιός, που έχει ενσαρκώσει -μεταξύ άλλων- τον Ζορό στη μεγάλη οθόνη: «Αν η απόφαση παραμείνει, θα χαθεί το κίνητρο από τους ποδοσφαιριστές να βγουν στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν. Αυτές οι αποφάσεις πρέπει να βγαίνουν στο τέλος της περιόδου. Ελπίζουμε το CAS να αποδώσει δικαιοσύνη».

Ο Μπαντέρας ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, αλλά δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την ιστορική στιγμή: «Συνήθως βλέπω τους αγώνες από την τηλεόραση μόνος, αφού οι γνωστοί μου δεν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Η εμπειρία να δω το ματς από κοντά, ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες κόσμο, ήταν μοναδική. Η πόλη χρειάζεται αυτή τη χαρά».

Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.