Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Σουπιές στιφάδο από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το “Ολύμπια” τυλίγεται στις φλόγες

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αδίστακτα κτήνη σκότωσαν γιαγιούλα για μια τηλεόραση

❱❱ Σοκ στην Κόρινθο! Ληστές φίμωσαν γιαγιά, που αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημαΕχασε τη ζωή της για μια… τηλεόραση μια άτυχη ηλικιωμένη στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας! Ανθρωπόμορφα κτήνη εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, που ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με αναπνευστική υποστήριξη και αφού πήραν τη λεία τους, την εγκατέλειψαν δεμένη και φιμωμένη, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Το τραγικό περιστατικό, που συγκλόνισε το Σάββατο την τοπική κοινωνία της Κορινθίας, αποκαλύπτει την απίστευτη σκληρότητα με την οποία έδρασαν οι ληστές, οι οποίοι εγκατέλειψαν αβοήθητη την 83χρονη γυναίκα οδηγώντας τη στον θάνατο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ώρα που εκείνη βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα, που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, είχε στο πρόσωπό της μάσκα οξυγόνου συνδεδεμένη με αναπνευστική συσκευή.

Οι ληστές, αδιαφορώντας για την κατάσταση της 83χρονης, δεν δίστασαν να τη δέσουν αλλά και να τη φιμώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή, τελικά αποχώρησαν ύστερα από λίγη ώρα παίρνοντας μαζί τους την τηλεόραση που είχε η γυναίκα. Ομως οι απάνθρωποι δράστες κατά την αναχώρησή τους δεν έλυσαν τα δεσμά της ηλικιωμένης, αλλά την εγκατέλειψαν σε αυτήν την τραγική κατάσταση.

Η 83χρονη, σοκαρισμένη, δεμένη και χωρίς πρόσβαση στη συσκευή οξυγόνου που της ήταν απολύτως απαραίτητη, υπέστη καρδιακή ανακοπή και εξέπνευσε μόνη και αβοήθητη. Στο σπίτι του θύματος μετέβη ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε τον τραγικό θάνατό της. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχουν αναλάβει οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο οποίοι αναζητούν στοιχεία και μαρτυρίες που θα τους βοηθήσουν να φέρουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αντίστοιχη περίπτωση, που ευτυχώς δεν απέβη μοιραία, ήταν η ληστεία εις βάρος 94χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα το βράδυ της Παρασκευής. Ο δράστης μπούκαρε στο σπίτι της ηλικιωμένης και με την απειλή μαχαιριού τής ζήτησε να του παραδώσει όσα χρήματα είχε.

Ομως δεν στάθηκε εκεί. Το βλέμμα του έπεσε πάνω στη χρυσή βέρα που φορούσε η γυναίκα στο δάχτυλό της και αμέσως της άρπαξε το χέρι απειλώντας τη ότι θα της έκοβε το δάχτυλο, αν δεν του έδινε το δαχτυλίδι. Η γυναίκα, έντρομη, του παρέδωσε τη βέρα, ενώ ο ληστής, πριν φύγει, βρήκε και άρπαξε το ποσό των 300 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...