Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει: «Η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

Μετά την επιτυχημένη επιστροφή της στη μικρή οθόνη, η...

Η Εύα Αντωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN από απόψε το...

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 και καθημερινά στις...

Μαρία Αντωνά: «Έχω ψάξει κινητό και επιβεβαιώθηκε το ένστικτό μου»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» συζητούσαν τις...

Επιστήμονες ψάχνουν την θεραπεία για το σύνδρομο Down

Το πρώτο βήμα για να αναστρέψουν το σύνδρομο Down...

Ζώα για το Γκίνες!

Από το κόλεϊ ακροβάτη και το μικρότερο τσιουάουα στην κατσίκα που κάνει skateboard.

Δεν χρησιμοποιεί ποτέ δίχτυ ασφαλείας, αλλά ούτε και κοντάρι ισορροπίας. Ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί ατρόμητος και… ακλόνητος! Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι ισορροπία στο ένα πόδι. Ισως γιατί συνολικά δεν έχει δύο, αλλά τέσσερα!

Ο λόγος για τον Οζι, ένα πανέμορφο καστανό μπόρντερ κόλεϊ, το οποίο αψηφά το ύψος και περπατάει πάνω σε τεντωμένο σκοινί με την άνεση ενός έμπειρου ακροβάτη. Και μάλιστα το κάνει τόσο γρήγορα που προ ημερών το επίτευγμά του καταχωρίστηκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Ο τετράχρονος Οζι βραβεύτηκε ως ο σκύλος που κατάφερε να περπατήσει γρηγορότερα πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Για την ακρίβεια χρειάστηκε μόλις 18,22 δευτερόλεπτα για να διανύσει απόσταση 3,5 μέτρων!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απίστευτο κατόρθωμα του Οζι είναι ένα από τα πολλά αξιοθαύμαστα ταλέντα του, αφού, συν τοις άλλοις, μπορεί να κάνει όρθιος κούνια πάνω σε αλυσίδα ή να ισορροπήσει πάνω στους ώμους του Ουαλού αφεντικού του, Νικ Τζόνσον, ενόσω εκείνος κάνει ποδήλατο στους δρόμους της πόλης.

Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες μπήκαν πρόσφατα και άλλα ζώα χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους ή στα απίστευτα ταλέντα τους. Η Μίλι, ένα θηλυκό τσιουάουα από το Πουέρτο Ρίκο, αναγνωρίστηκε ως ο μικρότερος σκύλος στον κόσμο, με ύψος μόλις 9,65 εκατοστά. Στην αντίστοιχη κατηγορία, διέπρεψε ο Νίχι, ένας εξάχρονος γαϊδαράκος από τη Φλόριντα, ενώ την ίδια στιγμή η Χάρπι από την Αμερική έκανε πολλούς να υποκλιθούν στα πόδια της… ή μάλλον στις ρόδες της, καθώς στέφθηκε η κατσίκα που κατάφερε να διανύσει τη μακρύτερη απόσταση (36 μέτρα) πάνω σε skateboard!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός και όχι άδικα.

Το τελευταίο αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Ντυμένος στα μαύρα ο Ντέμης Νικολαΐδης

Το τελευταίο αντίο είπαν στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου το μεσημέρι...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκεί μέχρι το τέλος

«Λύγισε» ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέποντας τη σύντροφό του να...

Η Σοφία Καρβέλα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας;

Δίχασαν πάλι τα πλήθη στα social media οι φωτογραφίες...

«Αναστατώνει» στα 54 της τη Μύκονο όταν εμφανίζεται με μαγιό

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έβαλε το μαγιό της και έκανε τις βουτιές της σε παραλία της Μυκόνου.