Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Μισός αιώνας φυλακή για ιερέα που κακοποιούσε κοριτσάκια!

Μεταξύ των θυμάτων και ένα δίχρονο.

Σε 50 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ιερέας στο Κάνσας, ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μικρά παιδιά. Μεταξύ των θυμάτων του ήταν ένα κορίτσι μόλις δύο ετών! Ο 47χρονος Σον Ράτιγκαν ομολόγησε την ενοχή του για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της λήψης φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου πολλών νεαρών κοριτσιών προκαλώντας σοκ στο ποίμνιο του.

Οι εισαγγελείς είχαν προτείνει ποινή κάθειρξης 50 ετών, που ισοδυναμεί με ισόβια, όταν στο σπίτι του βρέθηκαν εκατοντάδες άσεμνες φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών, αλλά και μετά την παράκληση της μητέρας του δίχρονου κοριτσιού το οποίο υπέστη κακοποίηση από τον ιερέα. «Το μωρό μας, το κοριτσάκι μας υπέφερε. Υπάρχουν τέρατα παντού» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα στο δικαστήριο. Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι το αρρωστημένο πάθος του επικεντρωνόταν σε κορίτσια έως δώδεκα ετών και ότι είχε διαπράξει ποικίλα αδικήματα τα τελευταία έξι χρόνια. «Η κοινωνία θα πρέπει να προστατεύεται από ανθρώπους σαν εσάς» είπε ο δικαστής Γκάρι Φένερ απευθυνόμενος στον ιερέα, ο οποίος από την πλευρά του έδειχνε πολύ ψύχραιμος. «Ξέρω ότι ο Θεός με έχει συγχωρήσει, η ψυχή μου είναι σε καλή κατάσταση» δήλωσε από το εδώλιο του κατηγορουμένου!

Οι δικηγόροι του Ράτιγκαν είχαν προτείνει στο δικαστήριο ποινή φυλάκισης 15 ετών, τη μικρότερη για κατηγορίες αυτού του είδους, ενώ πολλές από τις κατηγορίες παραλείφθηκαν λόγω της συμφωνίας που έκαναν με τους εισαγγελείς προκειμένου να αποσπάσουν την ομολογία του. Παρά τις προσπάθειές τους όμως, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της μεγαλύτερης ποινής, υπό το βάρος της πίεσης και της κοινής γνώμης, η οποία παραμένει συγκλονισμένη από τη δράση του ιερέα που αντιμετωπιζόταν πάντα με σεβασμό από τον κλήρο και την τοπική κοινωνία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα