Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Dancing» τέλος για την Αμαλία του «Παρά Πέντε»

H Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο Παλλάς μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην παρουσίαση του «Dancing with the stars 4», αποδέχτηκε όμως την πρόταση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για να παραστούν μαζί κι ερωτευμένοι στην πρεμιέρα του «Chicago», στο θέατρο Παλλάς. Οι πληροφορίες θέλουν το budget του σόου να είχε «κλείσει» οριστικά και αμετάκλητα σε ένα συγκεκριμένο ποσό, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση της παρουσιάστριας να μη στάθηκε δυνατό να γίνει αποδεκτή. Μάλιστα, στο τελευταίο ραντεβού που είχε η Ζέτα με τον Γιάννη Λάτσιο, αν κι έγινε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, τελικά οι δυο τους έπεσαν σε «τοίχο».

Θυμίζουμε ότι και πέρσι η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε… τσινίσει κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τα οικονομικά, αφού δεν δεχόταν να γίνει μείωση στην αμοιβή της, όμως στο τέλος τα είχε βρει με τους υπευθύνους. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, με τη Ζέτα να έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά το τέλος της περιοδείας με τον Νίκο Μουτσινά για τα «Βαφτίσια» και να απολαμβάνει ήρεμες και… καλλιτεχνικές βραδιές στο πλευρό του αγαπημένου της. Πιασμένοι χέρι χέρι εμφανίστηκαν στο θέατρο και τα χαμόγελά τους αποδείκνυαν για άλλη μία φορά την… ανέφελη σχέση τους. Στην παρέα τους προστέθηκε και η ανανεωμένη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αγαπημένη φίλη της Ζέτας, που επέλεξε ένα μακρύ γαλάζιο σατέν φόρεμα, εμφάνιση που επίσης παρέπεμπε σε ερωτευμένη γυναίκα.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους βρέθηκε και η Ζωή Λάσκαρη, ντυμένη στα λευκά -είναι άλλωστε το χρώμα της-, που συνομίλησε πολλή ώρα με τον Κώστα Βουτσά. Από την πρόβα τζενεράλε της εκπομπής της που βγαίνει στον «αέρα» τη Δευτέρα, κατευθείαν στην πρεμιέρα του «Chicago» η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να αλλάξει ρούχα, αφού η δουλειά την κράτησε αρκετές ώρες στο Star. Η πιο πολύχρωμη παρέα πάντως ήταν εκείνη των Ματθίλδης Μαγγίρα, Κατερίνας Στανίση και Γιάννη Αγγελάκη, που προκάλεσαν… ζαλάδα με την πολυχρωμία των ρούχων τους.

Οι παρόντες

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους, είδαμε τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο και την Ελμίνα Κοπελούζου, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό βάφτισαν την κορούλα τους. Στα καθίσματα του θεάτρου βρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Ηρώ, η Στεφανία Γουλιώτη, η Αλίνα Κοτσοβούλου με τον σύζυγό της Μάριο Κουνέλη, η Αγγελική Νικολούλη με λευκό κοστούμι, ο Διονύσης Ατζαράκης και η Σοφία Κουρτίδου από τους «ΠΕΔΕΣ» και πολλοί άλλοι. Φυσικά, από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της Σμαράγδας Καρύδη, Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου, οι οποίοι μετά την παράσταση βρέθηκαν στα καμαρίνια προκειμένου να συγχαρούν την κόρη τους, όπως έκανε άλλωστε και ο καλός της φίλος Θοδωρής Αθερίδης.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα