Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Φαμίλες και κακοί σάρωσαν στα ΕΜΜΥ!

Μεγάλοι νικητές το «Modern Family» και το «Breaking Bad» στις κατηγορίες καλύτερης κωμικής και δραματικής σειράς.

Δάκρυα συγκίνησης, απογοητεύσεις, αλλά και αρκετή πικρία επιφύλαξαν τα τηλεοπτικά βραβεία EMMY για τους αστέρες της μικρής οθόνης. Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ανακηρύχθηκαν το «Modern Family» και το «Breaking Bad», στις κατηγορίες καλύτερης κωμικής και δραματικής σειράς, αντίστοιχα. Ο Τζεφ Ντάνιελς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για το βραβείο Α’ ανδρικού δραματικού ρόλου με την ερμηνεία του στο «Newsroom», τη στιγμή που ο Μπόμπι Καναβάλε από το «Boardwalk Empire» κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία Β’ ανδρικού δραματικού ρόλου. Σε ό,τι αφορά τις αντίστοιχες γυναικείες κατηγορίες, δεν υπήρξαν εκπλήξεις, καθώς η Κλερ Ντέινς της σειράς «Homeland», που θα προβάλλεται τη νέα σεζόν και στην Ελλάδα από τον Alpha, ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί για το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου, όπως άλλωστε και η Αννα Γκαν από το «Breaking Bad» για το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου.

Το «Modern Family» δεν είχε εκπροσώπους στις βασικές κατηγορίες κωμικών ερμηνειών, όπου διακρίθηκαν οι πρωταγωνιστές Τζιμ Πάρσονς από το «Big Bang Theory» (προβάλλεται στο Star) και Τζούλια Λιούις Ντρέιφους από το «Veep». Στους Β’ ρόλους κωμικών σειρών διακρίθηκαν ο Τόνι Χέιλ από το «Veep» και η Μέριτ Γουίδερ για το «Nurse Jackie», ενώ η ελληνικής καταγωγής Τίνα Φέι απέσπασε το βραβείο καλύτερου σεναρίου κωμικής σειράς για τη δουλειά της στο «30 Rock», την οποία συνυπογράφει με την Τρέισι Γουίνγκφιλντ.

Στην κατηγορία «Τηλεταινία ή μίνι σειρά» σάρωσε η τηλεταινία «Η ζωή μου με τον Λιμπεράτσε», η οποία απέσπασε το βραβείο καλύτερης τηλεταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, αλλά και Α’ ανδρικού ρόλου τηλεταινίας ή μίνι σειράς για τον Μάικλ Ντάγκλας. Ο βετεράνος του Χόλιγουντ, εκτός από τον συμπρωταγωνιστή του Ματ Ντέιμον, ευχαρίστησε και τη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διάσταση. Το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου της ίδιας κατηγορίας απέσπασε η Λόρα Λίνεϊ για την ερμηνεία της στο «The Big C: Hereafter».

Η Τζέιν Λιντς απέτισε φόρο τιμής με συγκινητικά λόγια στον πρωταγωνιστή του «Glee», Κόρι Μοντέιθ, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ωστόσο ο γιος του Τζακ Κλάγκμαν χαρακτήρισε «εγκληματική» την τιμητική διάκριση του Μοντέιθ, αντί του πατέρα του.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα