Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ενας Ελληνας στην αγκαλιά της Λετίσια!

Ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας πρωταγωνιστεί σε βίντεο για την καμπάνια γνωστής εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ μαζί με τη Γαλλίδα καλλονή.

Ενας Ελληνας «θεός» στην αγκαλιά της Λετίσια Κάστα. Ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια γνωστής εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ μαζί με τη Γαλλίδα καλλονή, η οποία αφού κατέκτησε τις πασαρέλες, πέρασε με επιτυχία και στον κινηματογράφο.

Το γνωστό μοντέλο, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» γι’ αυτήν τη συνεργασία. «Ηταν μια πολύ όμορφη εμπειρία το να συνεργάζεσαι με τέτοια άτομα. Η Λετίσια Κάστα ήταν πολύ cool, επαγγελματίας και πανέξυπνη. Τα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι, σε ένα ξενοδοχείο, και κράτησαν όλη μέρα. Το σενάριο του βίντεο, που λέγεται “Divine”, περιέγραφε τον χωρισμό ενός ζευγαριού».

Στα πλάνα βλέπουμε τον Παρασκευά και την πανέμορφη Γαλλίδα να χάνονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δύο εραστές που πλέον όμως δεν είναι μαζί, γι’ αυτό κι εκείνη βγαίνει στους δρόμους του Παρισιού αναζητώντας τον χαμένο της έρωτα και προβάλλοντας παράλληλα τις elegant δημιουργίες του οίκου Gerard Darel, με κορυφαία την it bag Divine.

Η επιτυχία του όμως δεν εντοπίζεται μόνο στο γεγονός ότι κατάφερε να δουλέψει με ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα του εξωτερικού, αλλά και στο ότι η ίδια η Κάστα τον επέλεξε για παρτενέρ της, καθώς εντυπωσιάστηκε από τον Παρασκευά όταν τον είδε σε editorial μόδας. «Με είδε σε ένα περιοδικό και ζήτησε εμένα να είμαι μαζί της στο διαφημιστικό».

Ο όμορφος Ελληνας (που μάλιστα ταξίδεψε πρόσφατα έως τη μακρινή Αλάσκα προκειμένου να φωτογραφηθεί για την καμπάνια του σουηδικού οίκου μόδας Andrian Hammont) ήρθε στην Ελλάδα για λίγες μέρες, αλλά προτού προλάβει να απολαύσει την πατρίδα, βρέθηκε ξανά με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού έχει ήδη «κλείσει» φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας.

Ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας, που γεννήθηκε στον Τύρναβο, βρέθηκε στον κόσμο του μόντελινγκ εντελώς τυχαία. Είναι όμως από τους λίγους Ελληνες που έκαναν -και συνεχίζουν να κάνουν- πραγματικά καριέρα στο εξωτερικό. Εχει πάρει μέρος σε διεθνείς καμπάνιες και σε σόου μεγάλων οίκων του εξωτερικού (Armani, Dolce Gabbana, Cerruti, Energie, Ferrè, Prada, Roco Barocco, Parah, Ungaro, Wella κ.ά.), ενώ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους φωτογράφους του κόσμου.

Μάλιστα, ασχολείται και ο ίδιος με τη φωτογραφία -έχει κάνει και έκθεση-, με αγαπημένο του θέμα τον άνθρωπο. Τα πιο όμορφα «κλικ» είναι από το μακρύ του ταξίδι στην Ασία (με στάσεις στην Ινδία, στο Βιετνάμ, στην Καμπόντια, στο Κασμίρ, το Λαντάκ, το Νεπάλ, το Θιβέτ και το Εβερεστ), το οποίο κατέληξε στο Αγιον Ορος και τη Μονή Εσφιγμένου.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...