Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Σοκ! Μαθητές δημοτικού έγιναν «σκνίπα»

❱❱ Πιτσιρικάδες μέθυσαν με ρακή και κρασί σε σχολική εκδρομή στα Χανιά με αποτέλεσμα δύο παιδιά να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά το ανήκουστο και ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό με τους μαθητές ενός δημοτικού της πόλης που έγιναν σκνίπα στο μεθύσι σε σχολική εκδρομή, καθώς είχαν πάρει κρυφά από το σπίτι τους μπουκαλάκια με ρακή και κρασί! Μάλιστα, δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης!

Το θλιβερό γεγονός, που έχει εξοργίσει τους γονείς, συνέβη προχθές κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό των Χανίων, όταν -ευτυχώς- κάποιοι από τους δασκάλους αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις μεταξύ των 11χρονων και 12χρονων παιδιών. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, κάποιοι από τους μαθητές είχαν κρύψει μέσα στις τσάντες τους αλκοόλ, το οποίο προφανώς προμηθεύτηκαν από τα σπίτια τους, ωστόσο σχετικά σύντομα αυτό έγινε αντιληπτό από τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν. Οι δάσκαλοι έμειναν άναυδοι στη θέα της ρακής και του κρασιού, και αμέσως κατέσχεσαν τα μπουκαλάκια από τους μισομεθυσμένους μαθητές, που θέλησαν να… μεγαλώσουν πριν την ώρα τους.

Είχαν φέρει ποτά από τα σπίτια τους

«Στις 04/06/2019, σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων, μία παρέα παιδιών που τα περισσότερα φοιτούν στη ΣΤ’ τάξη του δημοτικού κρατούσαν κρασί και τσικουδιές τα οποία είχαν φέρει από το σπίτι τους, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιουν και να μεθύσουν!» κατήγγειλε στο zarpanews.gr μία γυναίκα, η κόρη της οποίας πήγε στη συγκεκριμένη εκδρομή.

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι η κόρη της τής ανέφερε ότι δύο παιδιά που πρόλαβαν να πιουν μπόλικο αλκοόλ διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων (κάτι το οποίο μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών).

«Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν πού ήταν τη δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά, αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν. Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του στα χέρια των δασκάλων που, υποτίθεται, είναι υπεύθυνοι για τη σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή; Αδιανόητο» κατέληξε η έξαλλη μητέρα. 

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία είναι ότι παιδιά που πηγαίνουν ακόμα στο δημοτικό δείχνουν να έχουν τάση στην κατανάλωση αλκοόλ. Ευθύνες έχουν τόσο οι γονείς και αυτοί που συναναστρέφονται όσο και η εκπαιδευτική κοινότητα, που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των μαθητών.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....