Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ο Αγάθωνας και οι Κόζα Μόστρα γιόρτασαν τον… πατσά στη Θεσσαλονίκη

Με τον Αγάθωνα και τους Κόζα Μόστρα στη μουσική και τις περιπέτειες του «Καραγκιόζη μάστορα πατσά» γιόρτασε τα 61 χρόνια παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη το γνωστό πατσατζίδικο Τσαρούχας.

Ο ρεμπέτης και η μπάντα που μας εκπροσώπησαν πέρυσι στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στο Μάλμε της Σουηδίας επέστρεψαν στον… τόπο του εγκλήματος, αφού στο συγκεκριμένο μαγαζί είχαν γυρίσει κάποιες σκηνές για το επίσημο video clip του τραγουδιού «Alcohol is free». Η ιδιαίτερη αυτή σούπα που τραβάει από τη… μύτη ακόμη και τους γευσιγνώστες, είχε την… τιμητική της στο φετινό μενού του Φεστιβάλ Γαστρονομίας – Thessaloniki Food Festival.

Ο Νίκος Τσαρούχας, ο οποίος ξεκίνησε το 1952 μαζί με τον αδερφό του Γρηγόρη, θυμάται τους επωνύμους της εποχής που πέρασαν από εκεί: «Ο Νίκος Ξανθόπουλος ερχόταν κάθε βράδυ για φαγητό μετά τις παραστάσεις του και η μάνα μου, που ‘χε καημό να τον δει από κοντά, με ρώτησε τι ώρα έρχεται για να είναι στο μαγαζί και να τον δει! Και ήταν εκεί, μαζί με άλλες γυναίκες, οι οποίες παραφύλαγαν στον δρόμο περιμένοντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή της εποχής, ενώ ο Βοσκόπουλος έμπαινε στο μαγαζί κι έλεγε: “Μάστορα, κάνε αυτό που ξέρεις”». Οσο για τη συνταγή, ο Νίκος Τσαρούχας διευκρινίζει ότι ο πατσάς που σερβίρεται στο μαγαζί του είναι μόνο από μοσχάρι και πρόκειται για το ποδαράκι, την κοιλιά, το στομάχι και το παχύ έντερο (σαρδένι), και το πάγκρεας (τόπι) του ζώου. «Τα πέντε αυτά είδη μπαίνουν στο καζάνι και βράζουν, και στη συνέχεια ο κάθε πελάτης επιλέγει πώς θέλει τον πατσά: χοντροκομμένο, ψιλοκομμένο, ανάμεικτο, με ξύδι, με σκόρδο, με μπούκοβο.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα