Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Love stories» με τις κόρες των τεχνικών!

Ο Ντ. Μόγιες δεν είναι ο πρώτος προπονητής που πιάνει στα πράσα το αγγελούδι (;) του με παίκτη του.

Αλήθεια ή ψέμα; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αν και μάλλον πρόκειται για κάποιο ευφάνταστο σενάριο. Σημασία έχει, ωστόσο, ότι η φήμη σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις του Γουίλφριντ Ζάχα και της κόρης του Ντέιβιντ Μόγιες αποτέλεσε το «πικάντικο» γεγονός της προηγούμενης εβδομάδας.12511111256365fgthbvf5g412

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι σε δυσμένεια (προπονείται πια με τη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων») επειδή ο τεχνικός του, Ντέιβιντ Μόγιες, τον έπιασε στο κρεβάτι με την κόρη του, Λορίν! Ο Ζάχα διέψευσε φυσικά το γεγονός. Ομως ακόμα και αν είναι αλήθεια, δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.

Γνωστότερη αντίστοιχη περίπτωση είναι αυτή της σχέσης του Σέρχιο Αγκουέρο με την κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «Κουν» γνώρισε τη μικρή κόρη του παίκτη-θρύλου της Αργεντινής, Τζιανίνα, το 2007 και την επόμενη χρονιά ο Μαραντόνα ήταν προπονητής του στην Εθνική Αργεντινής. Ο Αγκουέρο καλωσόρισε στη ζωή τον γιο του το 2009, ενώ φέτος χώρισε από την Τζιανίνα.

Ενα αντίστοιχο παράδειγμα που γνωρίζουν καλά οι Ελληνες φίλαθλοι είναι εκείνο του Λάγιος Ντέταρι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν παντρεμένος με την κόρη του Ιμρε Κόμορα, τον οποίο είχε τεχνικό όταν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Χόνβεντ. Ο Κόμορα έγινε αργότερα ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, με αποτέλεσμα ο διεθνής μέσος να είναι αναντικατάστατος στην εθνική και στον δεύτερο χρόνο παρουσίας του Ντέταρι στον Ολυμπιακό ο Κόμορα έγινε προπονητής της ομάδας του Πειραιά. Ο παίκτης έχει χωρίσει πάντως από την Αντρέα Κόμορα (με την οποία έχει μία κόρη, τη Ζανέτ).

Αυτές είναι οι γνωστές περιπτώσεις. Υπάρχουν, όμως, άλλες -όπως εκείνη του Σταν Κόλιμορ- που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με άλλους τρόπους. Ο Αγγλος διεθνής αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του ότι έκανε ένα one-night stand με τη Στέισι Εβανς, κόρη του προπονητή του Ρόι Εβανς, το ίδιο βράδυ που η Λίβερπουλ έχασε στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 1996.

11111111111365365269gftrytyhthktk123Ο Κόλιμορ ανέφερε ότι δεν ήθελε να τη συναντήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου επειδή ο Εβανς και η σύζυγός του «ήταν αξιαγάπητοι άνθρωποι», αλλά τελικά έκανε την… καρδιά του πέτρα για μια «σχετικά θορυβώδη βραδιά σεξ» στο διπλανό δωμάτιο από εκείνο του προπονητή!

Σε άλλη περίπτωση, παρόμοια με αυτή του Ζάχα, ο Μαουρίτσιο Καράντα είδε την καριέρα του να παίρνει επικίνδυνη πορεία, αφού τον Ιανουάριο του 2009 ο τερματοφύλακας της Μπόκα Τζούνιορς εκδιώχθηκε από την προπόνηση, κόπηκε από την αποστολή και απειλήθηκε με άμεση μεταγραφή επειδή τσακώθηκε με τον Κάρλος Ισία.

«Δεν μπορώ να τον δω καν» υποτίθεται ότι είπε ο προπονητής, αφού πρώτα διάβασε στο internet τις φήμες που ήθελαν τον Καράντα να κοιμάται με την κόρη του. Ο τερματοφύλακας διέψευσε τα πάντα στον Τύπο και υποστήριξε ότι είναι «μπερδεμένος, αθώος και καλός άνθρωπος». Δύο μήνες μετά πουλήθηκε στη Λανούς!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...