Ηλεκτρονικός e-φιάλτης για 40άρα

❱❱ Στα δικαστήρια Βολιώτισσα που έβρισκε στο προφίλ της υβριστικές αναρτήσεις για τη σεξουαλική ζωή τηςΑντιμέτωπη με έναν διαδικτυακό εφιάλτη βρέθηκε 40χρονη Βολιώτισσα, η οποία, ανοίγοντας τον λογαριασμό της στο facebook, αντίκριζε καθημερινά υβριστικές αναρτήσεις αναφορικά με τη σεξουαλική ζωή της! 

Χυδαίες εκφράσεις, βαρύτατες κατηγορίες και αναλυτικές περιγραφές των σεξουαλικών δραστηριοτήτων της ανέβαιναν… φόρα παρτίδα στη σελίδα της από τις αρχές Αυγούστου με θύτη, όπως η ίδια καταγγέλλει, μια άλλη γυναίκα, με την οποία φέρεται ότι διεκδικούσε τον ίδιο σύντροφο!

Ο διαδικτυακός διασυρμός είχε κάνει κόλαση την καθημερινότητα της άτυχης 40χρονης, η οποία αναγκάστηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να ζητήσει προστασία. «Εχω γίνει ξεφτίλα σε όλον τον κόσμο για πράγματα που δεν ισχύουν» φέρεται ότι είπε εμφανώς ταραγμένη η 40χρονη, που πέρασε την περασμένη Παρασκευή το κατώφλι της Εισαγγελίας και υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Για την υπόθεση διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να ταυτοποιηθεί το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις επίμαχες αναρτήσεις και να αποδοθούν ευθύνες. Στη μήνυσή της η 40χρονη «δείχνει» δύο συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αφενός την αντίζηλό της, για την οποία πιστεύει ότι αναρτούσε τα υβριστικά σχόλια στο προφίλ της, και αφετέρου έναν άνδρα, τα πρόστυχα σχόλια του οποίου επικαλείται στις αναρτήσεις της η πρώτη μηνυόμενη!

Ο ίδιος, μόλις ενημερώθηκε για τη μήνυση σε βάρος του, κινήθηκε νομικά σε βάρος της αντιζήλου της 40χρονης, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν είχε καμία γνώση των επίμαχων αναρτήσεων που εκείνη έκανε και ουδέποτε ο ίδιος είχε καταφερθεί με πρόστυχα σχόλια εναντίον της μηνύτριας!

Τα δυσφημιστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κίνητρο τις… ερωτικές απογοητεύσεις φαίνεται ότι έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς οι χωρισμένοι σύντροφοι βγάζουν το άχτι τους διαδικτυακά!

Ηδη από τις αρχές Αυγούστου η Εισαγγελία Βόλου χειρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, έξι μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση που αφορούν γυναίκες που διασύρονται για τη σεξουαλική ζωή τους από χρήστες με ψεύτικα προφίλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.