Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025

Ολα όσα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ των διακοπών

Οι διακοπές είναι στιγμές χαλάρωσης, αυτοπεποίθησης και φυσικής λάμψης....

Σχέδιο «απόδρασης» της Τζολί από τις ΗΠΑ λόγω Πιτ

Ετοιμη να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να...

Μάστορας – Καληφώνη: Με… ανεβασμένη διάθεση στη χώρα

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη περπατά καμαρωτή καμαρωτή και με ανεβασμένο...

«Σύννεφα» για Ασημακοπούλου και Τσαρτσαρή

Χωρισμός ή μία προσωρινή κρίση στη σχέση τους; Αν...

Αρχίζει ο καινούργιος κύκλος της σειράς «Φίλοι για πάντα»

Το βράδυ της Δευτέρας στο Star.

Από τη Δευτέρα στις 10.20 ξεκινάει ο καινούργιος κύκλος της σειράς «Φίλοι για πάντα». Η κοινωνική σειρά αμερικανικής παραγωγής θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια. Αξίζει να σημειωθεί πως το Star έχει εξασφαλίσει και τον ένατο και ίσως τελευταίο κύκλο της σειράς. Εκτός από τη μεγάλη απήχηση που είχε η σειρά, οι πρωταγωνιστές της κέρδισαν μεγάλες διακρίσεις. Ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ τιμήθηκε το 2004 (1οςκύκλος) και το 2008 (5ος κύκλος) στα «Teen Choice Awards» για τον ρόλο του Λούκας.

Ας δούμε όμως λίγα πράγματα για τον 8ο κύκλο που θα ομορφύνει από την ερχόμενη εβδομάδα τα πρωινά μας. Η Μπρουκ πετάει στα ουράνια από ευτυχία! Ο επικείμενος γάμος της με τον Τζούλιαν έχει αλλάξει τη διάθεσή της για ζωή. Ο Νέιθαν ετοιμάζεται για τη δεύτερη -ελπίζει και αυτή επιτυχημένη- σεζόν στο NBA, ενώ περιμένει με την αγαπημένη του Χέιλι το νέο μέλος που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Η Χέιλι αισθάνεται να πιέζεται, καθώς από τη μια προσπαθεί να στηρίξει την οικογένειά της και από την άλλη να προωθήσει την καριέρα της. Η ζωή της Κουίν και του Κλέι κρέμεται από μια κλωστή μετά τη βίαιη επίθεση της Κέιτι, γεγονός που επηρεάζει την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το σίγουρο είναι ένα: οι πιο καλοί φίλοι είναι αυτοί που πορεύονται μαζί σου στο μονοπάτι των επιλογών σου, αυτοί που σου προσφέρουν τον ώμο τους για να κλάψεις όταν πληγώνεσαι, αυτοί που ενθουσιάζονται περισσότερο από εσένα όταν τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα. Από τα θρανία, τα αμφιθέατρα του πανεπιστημίου, το ξεκίνημα μιας καριέρας, τη δημιουργία οικογένειας, η παρέα παραμένει αχώριστη. Οι σχέσεις κλονίζονται από καβγαδάκια και παρεξηγήσεις, οι αποτυχίες -μικρές ή μεγάλες- τους δημιουργούν ανασφάλειες, όμως τελικά το συμπέρασμα παραμένει ένα: η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας και η ζωή πάντα σε οδηγεί εκεί όπου ανήκεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Σε ίδρυμα στην Τήνο η τυφλή σύζυγος του ηθοποιού Δημήτρη Καλλιβωκά

Ούτε λεπτό δεν μπόρεσε να ζήσει μακριά από την...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Αργυρού

Μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο πέτυχε η αδελφή...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...