Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το ΣΔΟΕ στη Χρυσή Αυγή!

Οι ελεγκτές «ξεσκόνισαν» τα βιβλία του κόμματος στα κεντρικά γραφεία μετά τη δικαστική εντολή.

Στο μικροσκόπιο των «Ράμπο»του ΣΔΟΕ βρέθηκαν χθες τα βιβλία και τα στοιχεία της Χρυσής Αυγής στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη λεωφόρο Μεσογείων, μετά την εντολή που απέστειλαν την περασμένη εβδομάδα οι ειδικοί ανακριτές Σπύρος Γεωργουλέας και Χρήστος Παπακώστας.

Οι ανακριτές είχαν ζητήσει να ξεκινήσει αμέσως εντατικός έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών της, καθώς είχαν στη διάθεσή τους πληροφορίες και στοιχεία για χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων. Το ΣΔΟΕ έχει ήδη ζητήσει το άνοιγμα λογαριασμών από τις τράπεζες και έλεγχο στα «πόθεν έσχες» όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, ώστε να διασταυρωθούν τα στοιχεία που συνέλεξε από τις έρευνες.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος μετά την απολογία του στους ανακριτές, αυτή τη φορά για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Ο 45χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, που ήδη κρατείται τις φυλακές Μαλανδρίνου, παραδέχθηκε πρώτη φορά ότι δέχτηκε τηλεφώνημα στο σπίτι του για να πάει στον τόπο της συμπλοκής.

Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι δεν ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής, αλλά “είχε χαλαρή σχέση με την οργάνωση”.

Στο μεταξύ, οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έρευνα χθες στη βίλα του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, στο Πανόραμα της Βούλας, αναζητώντας όπλα. Η έρευνα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την κατάθεση μάρτυρα στους ανακριτές ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που αναζητείται για την υπόθεση Ρέστη διατηρούσε οπλισμό που σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Βρέθηκαν μαχαίρια, διόπτρες και teaser και 21 όπλα με κυνηγετικές άδειες εκ των οποίων τα επτά δεν ήταν κυνηγετικά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα