Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» κάνει πρεμιέρα με ένα διπλό θρίλερ!

Η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ» αρχίζει απόψε στον Alpha.

Δύο άνθρωποι χάθηκαν. Παγιδεύτηκαν σε ένα ραντεβού που κάποιοι τους έκλεισαν. Από τότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους. Με ένα διπλό θρίλερ αρχίζει φέτος το «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, απόψε στις 23.00 το βράδυ, μέσα από τον Alpha. 

Η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ», ύστερα από 18 χρόνια συνεχούς έρευνας μέσω της εκπομπής, αρχίζει για ακόμη μία χρονιά από το κανάλι της Κάντζας την αναζήτηση συνανθρώπων μας που εξαφανίστηκαν υπό περίεργες συνθήκες.

Η δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά κάτω από τη στέγη του Alpha (το κάθε συμβόλαιο της Αγγελικής είναι μονοετές), κατάφερε μέσα από επίπονη προσπάθεια αλλά και υψηλή τηλεθέαση να εξασφαλίσει τρεις ώρες συνεχούς και ζωντανής μετάδοσης, καθώς με τη βοήθεια του κοινού και της σύγχρονης τεχνολογίας βρίσκει ενίοτε… «Φως στο τούνελ». Η συνταγή της αμφίδρομης τηλεόρασης αναζητεί λύση εκεί που έχει χαθεί οποιαδήποτε ελπίδα.

Να σημειωθεί ότι η Αγγελική Νικολούλη θα βρεθεί φέτος απέναντι από το νέο ψυχαγωγικό talk show του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, το οποίο αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με τίτλο «Η Γερμανού ξανάρχεται» (και καλεσμένο τον σύντροφο της οικοδέσποινας Μάνο Ιωάννου). Αυτό φοβίζει την κυρία Νικολούλη; Η ίδια είπε πρόσφατα σε στενούς συνεργάτες της: «Ολοι οι καλοί χωράμε στην τηλεόραση, αρκεί να κάνουμε ωραία δουλειά και να μας θέλει το κοινό. Αν μας αγαπάει ο κόσμος, αρέσουμε και στους καναλάρχες. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι επιθυμητά, αρκεί να μη γινόμαστε οι ίδιοι νούμερα για να τα αποκτήσουμε». Μέσα στον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το δεύτερο αστυνομικό θρίλερ της Αγγελικής Νικολούλη, με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα