Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Στο τσίρκο έσβησε τα κεράκια

Η εγχώρια showbiz στο «Dralion» με πρώτη και καλύτερη την Μενεγάκη.

Ο φαντασμαγορικός κόσμος του «Dralion» τράβηξε σαν μαγνήτης την ελληνική showbiz. Αστέρια της τηλεόρασης, ηθοποιοί και τραγουδιστές έκαναν… παρέλαση προχθές το βράδυ στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, όπου δόθηκε η πρεμιέρα της νέας υπερπαραγωγής του Cirque du Soleil. Ορισμένοι μάλιστα μπήκαν για τα καλά στο… mood της μασκαράτας, με πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκλεψε την παράσταση.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ανήμερα των γενεθλίων της στον χώρο της εκδήλωσης με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της Αγγελο, Λάουρα και Βαλέρια. Τα πιτσιρίκια της εορτάζουσας Ελένης ξετρελάθηκαν με τις κόκκινες μυτούλες που μοιράζονταν στους λιλιπούτειους θεατές της παράστασης. Ζήτησαν λοιπόν από τη μητέρα τους να φορέσει κι εκείνη μια από αυτές για να δουν πώς είναι. Ετσι κι έγινε. Δίχως να σκεφτεί τις κάμερες και τους φωτογράφους που υπήρχαν παντού γύρω της, η Μενεγάκη έγινε για λίγο… κλόουν και πόζαρε χαμογελώντας. Από κοντά κι ο Ματέο φάνηκε να διασκεδάζει δείχνοντας πλέον αρκετά εξοικειωμένος με τα φλας.

Ολοι εκεί!

Οικογενειακή έξοδο με αφορμή το «Dralion» έκαναν ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου. Μαζί με τον υπουργό Υγείας και τη μαέστρο σύζυγό του ήταν ο γιος τους Περσέας και τα μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας από τον πρώτο της γάμο, Θεοδώρα και Αλέξανδρος. Είχαμε καιρό να τους δούμε σε απαρτία και ήταν φυσικό που τα φλας άστραφταν πάνω τους για ώρα.
Η επιστροφή του Τσίρκου του Ηλιου στην Ελλάδα λειτούργησε και ως… master chef reunion για τον Λευτέρη Λαζάρου και τη Μαρία Μπεκατώρου. Η οικοδέσποινα των «Καρντάσιανς», που συνοδευόταν από τον άντρα της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, έπεσε στην αγκαλιά του συμπαθούς σεφ, με τον οποίο είχαν άριστη σχέση στη διάρκεια της παιδικής βερσιόν του δημοφιλούς προγράμματος μαγειρικής.

Οπου γάμος και χαρά, ο Λάκης Γαβαλάς πρώτος. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από μια τόσο κοσμική πρεμιέρα. Ούτε η συμπαίκτριά του στο «Dancing with the stars 4» Ευαγγελία Αραβανή, η οποία παρακολούθησε το «Dralion» μαζί με τον τραγουδιστή σύντροφό της Ηλία Βρεττό. Το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1 δήλωσε γενικότερα βροντερό «παρών» στο ΟΑΚΑ. Ο Αλέξης Κωστάλας, η Δούκισσα Νομικού, ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Αλέξης Κάβδας και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαγεύτηκαν επίσης από τα νούμερα που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας.

Εντυπωσιασμένοι βγήκαν μετά το τέλος του σόου η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο άντρας της (και πατέρας του παιδιού της) Παναγιώτης Πιλαφάς, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Αλέκος Φασιανός και πολλοί άλλοι.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...