Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 08 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά σας θέματα...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Συνεχίζει να κόβει… ταρίφα

Περίπατος χθες για την Ενωση στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 25.000 οπαδούς της που έστησαν πάρτι.

Οπως αναμενόταν, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» φρόντισαν και χθες να κλέψουν την παράσταση δίνοντας το δικό τους, μοναδικό «κιτρινόμαυρο» πάρτι στην εξέδρα και αναγκάζοντας τα φλας και τις κάμερες να στραφούν ουκ ολίγες φορές προς το μέρος τους. Σε συνδυασμό άλλωστε με την εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ εντός του αγωνιστικού χώρου (3-0, σκορ που τείνει να γίνει το αγαπημένο της), όλα ήταν ιδανικά στο Μαρούσι για τον κόσμο της Ενωσης. Γύρω στους 25.000 φιλάθλους έδωσαν το «παρών», τραγούδησαν το «τρελαίνομαι, τρελάθηκα», έκαναν και όλα (!) και γενικότερα έδωσαν τη δική τους εντυπωσιακή παράσταση.


Την ίδια ώρα, εντός γηπέδου, οι παίκτες του Δέλλα φρόντιζαν απλώς να κάνουν το καθήκον τους. Παρουσιάστηκαν σοβαροί από το πρώτο λεπτό, όπως τους είχε ζητήσει ο προπονητής τους, και με τον Κορδέρο στο 10′ μπήκαν μπροστά στο σκορ (κεφαλιά του Μπρέσεβιτς απέκρουσε προσωρινά ο Φιλιππόπουλος και ήρθε στο ριμπάουντ με κεφαλιά-ψαράκι ο Ισπανός να τη στείλει στα δίχτυα). Ενα γρήγορο τέρμα και στο δεύτερο μέρος με τον Ντακόλ στο 54′ (ασίστ του Γροντή και πλασέ του Βραζιλιάνου) και όλα πήραν τον δρόμο τους. Το 3-0 έγινε από τον πολύ δραστήριο χθες Μπρέσεβιτς στο 56′ με προβολή του μέσα από την περιοχή.


Συνολικά η ΑΕΚ είχε 25 τελικές προσπάθειες (οι 12 στο τέρμα). Ο Δέλλας επέλεξε 4-4-1-1, με τον Κορδέρο να είναι κορυφαίος του ματς και τον Καραγκιολίδη… θεατή (απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο σε μία φάση, όταν βγήκε τετ-α-τετ στο δεύτερο μέρος ο Μάντζης, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι).


Σκόρερ: Κορδέρο (10′), Ντακόλ (54′), Μπρέσεβιτς (56′).


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Σταθάκης, Ρόβας, Πεταυράκης, Γεωργέας, Κορδέρο, Γροντής, Πόποβιτς (81’ Παληαρούτας), Ντακόλ (87’ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (73’ Ανάκογλου).


ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας (30’ Σκαφίδας), Τσιτόφωτος, Ράμο (85’ Φελέκης), Γκίκας, Μάντζης, Μουλλάκης (75’ Σταμπέλος), Ζέκιο.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου της ΑΕΚ: Κυανούς Αστέρας Βάρης – Ερμής Ζωνιανών 0-0, Θύελλα Ραφήνας – Περιστέρι 3-0, ΠΑΟ Κρουσσώνα – Κηφισιά 1-2, Α.Ο. Μανδραϊκός – Α.Ο. Αγίου Νικολάου 1-1, Ηλυσιακός – Αιγάλεω 1-0, Πανναξιακός – Ηρόδοτος 2-3, Ρεπό: Περαμαϊκός. Η βαθμολογία: ΑΕΚ 13, Μανδραϊκός 11, Τριγλία Ραφήνας 10, Ηρόδοτος 9, Ηλυσιακός 9, Πανναξιακός 8, Αστέρας Βάρης, 7, Κηφισιά 7, Αιγάλεω 7, Περαμαϊκός 6, Ερμής Ζωνιανών 5, Α.Ο. Περιστερίου 5, Αγιος Νικόλαος 5, ΠΑΟ Κρουσσώνα 4, Θύελλα Ραφήνας 3.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...