Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Dancing έκρηξη με σάμπα

Ο ρυθμός και το πάθος στις χορογραφίες των παικτών κυριάρχησαν στο τρίτο live του show.

Ενα απολαυστικό χορευτικό ταξίδι σε Βραζιλία και Ισπανία ήταν το τρίτο live του «Dancing with the stars 4». Ο ρυθμός, η ένταση, η χαρά, ο δυναμισμός και το πάθος κυριάρχησαν στις χορογραφίες των παικτών, κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού και έφεραν το show στην κορυφή της τηλεθέασης ακόμα μία Κυριακή.


Στο σύνολο του κοινού έφτασε το 33,2%, ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 άγγιξε το 29,8% και στο κοινό 15-24 σημείωσε 40,1%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες 15-44, με ποσοστό 34,9% και στο γυναικείο κοινό 15-24 ξεπέρασε το 44%.
Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού έδωσε το σύνθημα της έναρξης, οι κριτές πήραν θέση, οι 13 stars πλημμύρισαν τη σκηνή και η Ντορέττα Παπαδημητρίου κράτησε τον ανεβασμένο ρυθμό και στο green room. Για τις γυναίκες ο χορός ήταν η samba και για τους άντρες το paso doble.


Στο τρίτο live ο Σάκης Αρσενίου παρουσίασε μια χορογραφία με ένταση και πολύ πάθος. Αν και οι κριτές βρήκαν την εμφάνισή του πολύ καλύτερη από την προηγουμένη φορά, το κοινό με την ψήφο του δεν μπόρεσε να του εξασφαλίσει την παραμονή στο παιχνίδι. Ετσι ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το σόου, μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχαν «παρατράγουδα», όπως με την Κωνσταντίνα, αν και δεν έκρυψε την επιθυμία του να μείνει παραπάνω στο σόου, αφού είχε παρουσιάσει βελτίωση από το προηγούμενο live.


«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Ηταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα, ήταν η πρώτη φορά που χόρεψα» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου στην «Espresso» και συμπλήρωσε: «Είναι μια πολύ ωραία παραγωγή του ΑΝΤ1 κι ευχαριστώ πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σ’ αυτήν. Τέλος καλό, όλα καλά, εγώ συνεχίζω τη δουλειά μου, δηλαδή να τραγουδάω, κι εύχομαι καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά».


Κίνηση, ενέργεια, έκφραση και όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει η samba παρουσίασε η Κατερίνα Στικούδη σε μια εκρηκτική χορογραφία που της χάρισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και 26 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αλεξ Κάβδας, ο οποίος απέσπασε 25 βαθμούς. Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να μην κατέκτησε την κορυφή, άλλα είχε τον τρόπο να κερδίσει ακόμη μία φορά την προσοχή όλων. Μια εκκεντρική χορογραφία με ευρηματικά στοιχεία και ανατροπές παρουσίασε ο Λάκης Γαβαλάς, που απέσπασε 20 βαθμούς και ως showman κέρδισε τις εντυπώσεις.


Νικητής στη μάχη της τηλεθέασης


Τα φώτα άναψαν στο πλατό και η Δούκισσα μας καλησπέρισε σημειώνοντας 28% με την έναρξη. Το φιλανθρωπικό τάλεντ σόου στο σύνολο του κοινού έφτασε το 33,2% κερδίζοντας την ελληνική ταινία «Νήσος 2» που παιζόταν στον Alpha, η οποία έφτασε στο σύνολο το 21,5%. Το «Dancing» άφησε πίσω του και τον «Κώδικα Da Vinci» (15,1%) που προβαλλόταν εκείνη την ώρα στο Mega.


Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της «Νήσου 2» το show του ΑΝΤ1 απέκτησε ακόμη περισσοτέρους τηλεθεατές. Τη στιγμή που χόρεψε η Κατερίνα Στικούδη το κοντέρ έδειξε 29,8%, ενώ το πικ του σόου κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού κομματιού ήταν όταν χόρεψε ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου (36,9%). Η υψηλότερη τηλεθέαση βέβαια σημειώθηκε στο τέλος (ποσοστό 40,1%).


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα