Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Περιμένει ενίσχυση από ισχυρούς «παίκτες»

Ο Μελισσανίδης και το σχέδιο για τη χρηματοδότηση της «Αγια-Σοφιάς».

Η αυτοχρηματοδότηση της «Αγια-Σοφιάς» είναι ο νέος μεγάλος στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ενα εγχείρημα που δεν μοιάζει και τόσο εύκολο, δεδομένου ότι θα απαιτηθούν 65 έως 70 εκατ. ευρώ, την ώρα μάλιστα που ο ίδιος ο επιχειρηματίας -πρώτη φορά ώς σήμερα- άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκταμίευσης και δανείου για την αποπεράτωση των εργασιών!


«Αν δεν βρω τα λεφτά, τι να κάνω; Θα αναγκαστώ να πάρω δάνειο» ήταν η τοποθέτησή του προχθές, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της παρουσίασης, και επί της ουσίας φανέρωσε πως πλέον σε μια άκρη του μυαλού του έχει και αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.


Το κλειδί στη χρηματοδότηση είναι τόσο η συμμετοχή των απλών οπαδών όσο και εκείνη των μετόχων του 2004. Οι Πόλυς Χατζηιωάννου και Πέτρος Παππάς είναι από το ξεκίνημα συμμέτοχοι στην προσπάθεια του Μελισσανίδη. Αλλά δεν φτάνουν. Ο Νίκος Νοτιάς είναι επίσης ένας δυνατός «παίκτης» και αυτές τις μέρες συζητάει διεξοδικά με τον «Τίγρη» για το γήπεδο και τη νέα -μεγάλη- ΑΕΚ.


Επίσης ο Μελισσανίδης πέταξε το μπαλάκι και στον Τάκη Κανελλόπουλο, και περιμένει τις αποφάσεις του. Ολοι στην οικογένεια της Ενωσης γνωρίζουν πως οι σχέσεις των δύο αντρών μόνο ιδανικές δεν είναι τα τελευταία χρόνια, ιδίως από την ημέρα που ο «Τιτάνας» αξίωσε 70.000.000 ευρώ (το 2007) από την παρέα επιχειρηματιών του Μελισσανίδη για το (μόλις) 35% των μετοχών της ΠΑΕ. Αλλά από τότε έχουν περάσει έξι χρόνια. Και ο «Τίγρης» σε αυτή τη νέα δραστηριοποίησή του με την Ενωση έχει ένα βασικό σύνθημα: «Περασμένα ξεχασμένα τα παλιά».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα