Κέρδισε τον αγώνα (του)

Ο Μάρτον Φούλοπ ξεπέρασε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ευχάριστα μηνύματα παίρνει από τους γιατρούς ο Μάρτον Φούλοπ. Ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης έχει το πράσινο φως για να αρχίσει προπονήσεις μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το χέρι του, στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες.


Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος Ούγγρος είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούνιο ότι αποχωρεί προσωρινά από τα γήπεδα λόγω ενός προβλήματος υγείας, αλλά πλέον είναι καλά και οι γιατροί στη Βουδαπέστη του έδωσαν το «ΟΚ» για να γυρίσει στην αγωνιστική δράση. Βέβαια, από δω και στο εξής θα πρέπει να τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια τις εντολές των γιατρών και να υποβάλλεται σε τακτικές εξετάσεις τα επόμενα πέντε χρόνια.


Πάντως, λέγεται ότι ήδη ξεκίνησε προπονήσεις με την ελπίδα να είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης έως το τέλος του 2013 προκειμένου να προλάβει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Οπως είναι λογικό, μετά τη θητεία του στους Αρκάδες έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά η «δίψα» του να επιστρέψει στα γήπεδα είναι μεγάλη. Πριν από λίγο καιρό, στο ματς του Αστέρα με τον Λεβαδειακό, ο Ούγγρος είχε δώσει το «παρών» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου μάλιστα είχε βραβευτεί από τη διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης.


Εκτός από τους Αρκάδες, συγκινητικό για τον ίδιο ήταν και το ενδιαφέρον που έδειξαν (μέσω των social media) για την πορεία της υγείας του οι φίλαθλοι αγγλικών ομάδων (Σάντερλαντ, Κόβεντρι, Στόουκ κ.ά.) στις οποίες αγωνίστηκε στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου