Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Αισθησιακές ζαρτιέρες, φτερά, πούπουλα και πολύ νάζι

Άναψαν φωτιές οι σέξι “άγγελοι” της Victoria’s Secret στο εντυπωσιακό ετήσιο σόου μόδας στη Νέα Υόρκη.


Ηταν όλες τους εκεί! Η Κάρλι Κλος, η Εριν Χέδερτον, η Λίλι Ολντριτζ, η Τόνι Γκαρν, η Ντούτζεν Κρόους, η Τζόρνταν Ντουν, η Κάρα Ντέλεβιν, η Τζόαν Σμολς και οι υπόλοιποι «άγγελοι» της Victoria’s Secret φόρεσαν μία ακόμη χρονιά τα φτερά τους και παρέλασαν ως παραδείσια πουλιά στο καθιερωμένο ετήσιο σόου του γνωστού οίκου εσωρούχων.


Το 13ο σόου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Lexington Avenue Armory» στην καρδιά της Νέας Υόρκης, ήταν πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και είχε επί σκηνής μεγαλύτερο αριθμό μοντέλων από κάθε άλλη χρονιά.


Σταθερές αξίες


Το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν ωστόσο οι «σταθερές αξίες» από τη Βραζιλία, Αλεσάντρα Αμπρόζιο και Αντριάνα Λίμα.


Στα παρασκήνια (τη στιγμή που η Αμπρόζιο φορούσε με καμάρι ένα λευκό δαντελωτό σετ και τα φτερά ενός εξωτικού πουλιού για να ανοίξει επί σκηνής την ενότητα Παραδείσια Πουλιά) η 32χρονη Λίμα κυκλοφορούσε χαλαρή και αστειευόταν με όλους τους παρευρισκομένους.


«Το διασκεδάζω όλο αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα. Αλλωστε, αυτό ακριβώς είναι το νόημα του σόου της Victoria’s Secret: να περνάμε ωραία. Δεν ανησυχώ καθόλου.


Θα κάνουμε όλες μας φανταστική δουλειά» δήλωνε η Λίμα λίγη ώρα προτού βγει στη σκηνή φορώντας ένα δαντελωτό σετ εσωρούχων με ζαρτιέρες και φτερά στο χρώμα της φωτιάς, με το οποίο άνοιξε την ενότητα Παριζιάνικες Νύχτες.


Και μουσική


Το φετινό σόου περιλάμβανε άλλες τέσσερις ενότητες: Ναυαγοί, Χιονοάγγελοι, Ροζ Δίκτυο και Βρετανική Εισβολή. Τον ρυθμό στην τελευταία ενότητα έδωσε η τραγουδίστρια της βραδιάς Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έδειξε να έχει ξεπεράσει τον άσχημο χωρισμό της από τον Βρετανό τραγουδιστή Χάρι Στάιλς, καθώς εμφανίστηκε επί σκηνής ντυμένη με ένα φόρεμα στα χρώματα της βρετανικής σημαίας.


Η Αμερικανίδα σταρ της κάουντρι-ποπ τραγουδούσε ενώ δίπλα της περνούσε η Τζον Σμολς με φτερά παγονιού, η Κάρλι Κλος ως πεταλούδα και η Αντριάνα Λίμα με ένα σετ διακοσμημένο με 3.000 μαργαριτάρια!


Μπαλόνια αντί για φτερά φόρεσε η «δικιά» μας Τζέσικα Χαρτ, σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου, ενώ million dollar baby «στέφθηκε» η Καντίς Σουάνπολ, η οποία επιλέχτηκε να φορέσει το φετινό σουτιέν ανεκτίμητης αξίας, όπως είθισται κάθε χρόνο. Το Royal Fantasy Bra των 7.000.000  ευρώ έφερε πάνω του 4.200 πολύτιμους λίθους από όλον τον κόσμο και περιλάμβανε ρουμπίνια, διαμάντια και κίτρινα ζαφείρια!


Μετά το τέλος του φαντασμαγορικού σόου, όλα τα μοντέλα έδωσαν το «παρών» στο after-party που διοργανώθηκε στο κλαμπ TAO Downtown, στο οποίο η Σουάνπολ δεν σταματούσε να δίνει καυτά φιλιά με τον σύντροφό της Χέρμαν Νίκολι.


Την ίδια στιγμή, η Λίλι Ολντριτζ ανυπομονούσε να απολαύσει την πίτσα που είχε λιγουρευτεί κατά την εξέλιξη του σόου. «Το βράδυ θα φάω κατά πάσα πιθανότητα πίτσα ή κάποια άλλη λιχουδιά» είχε δηλώσει στα παρασκήνια λίγο προτού ανεβεί στην πασαρέλα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το μεγάλο στρες, κάποιες από τις συναδέλφους της δεν περίμεναν να ολοκληρωθεί το σόου για να τσιμπολογήσουν. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Αμπρόζιο στο τμήμα κομμωτικής με μία φέτα ψωμί ανά χείρας, τη Φρακόβιακ με ένα μπισκότο σοκολάτας, ενώ την Ντελαβίν με μία φέτα μπέικον!


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...