Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Θύμα του Τσετσένου δολοφόνου!

Μπράβος – πυγμάχος ξυλοκόπησε 28χρονο που ζήτησε τα δεδουλευμένα για μια φίλης του.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός 28χρονου οικογενειάρχη στην «καρδιά» της Αθήνας από έναν ομογενή από την Τσετσενία μπράβο και πρώην πυγμάχο, ο οποίος -κατ’ εντολή του αφεντικού του- του συνέθλιψε το κρανίο χτυπώντας τον ανελέητα με σιδερογροθιά και κλοτσιές! Αιτία του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ότι το θύμα συμπαραστάθηκε σε μια φίλη του που ζητούσε τα δεδουλευμένα της από το ινδικό εστιατόριο όπου δούλευε, στην οδό Γερανίου!

Ο απροσδόκητος βίαιος θάνατος του άτυχου Αναστάσιου Ντούπη βύθισε στο πένθος το Κοπανάκι Αμαλιάδας, όπου ζούσε με τη σύζυγο και τη μόλις 2,5 ετών κορούλα του. Το χαμογελαστό παιδί που δούλευε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής πλήρωσε με τη ζωή του το πάθος του να προσφέρει αφιλοκερδώς τη βοήθειά του στους συνανθρώπους του. Ενα πάθος που έκανε όσους τον ήξεραν να του αποδώσουν τον χαρακτηρισμό «Ρομπέν των δασών»!

Ηταν σαν να έκλεινε ραντεβού με τον θάνατο ο άτυχος 28χρονος όταν ξεκίνησε για την Αθήνα με σκοπό να μεταφέρει τον πεθερό του σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση… Ευκαιρίας δοθείσης, το γελαστό παλικάρι από την Αμαλιάδα επικοινώνησε με μια φίλη του που είχε καιρό να δει και συναντήθηκαν με την ίδια και τον σύντροφό της σε καφετέρια στο Μενίδι. Εκεί η νεαρή κοπέλα εξιστόρησε στο 28χρονο θύμα πώς απολύθηκε από το ινδικό εστιατόριο όπου εργαζόταν επειδή τόλμησε να ζητήσει τον μισθό της, όλα κι όλα 700 ευρώ.

Αμέσως ο Τάσος Ντούπης προσφέρθηκε να πάει μαζί τους στο κατάστημα και να ζητήσουν τα χρήματα, όπως και έγινε. Οταν όμως βρέθηκαν στο ινδικό εστιατόριο της οδού Γερανίου και ζήτησαν τα δεδουλευμένα εμφανίστηκε ο πυγμάχος από την Τσετσενία (ο οποίος έχει χαρτιά ομογενούς), τον οποίο έστειλε να «καθαρίσει» ο Ελληνας οικονομικός διαχειριστής του καταστήματος. Αμέσως άρχισε να χτυπά στο πρόσωπο με γροθιές τον άτυχο 28χρονο μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων του καταστήματος!

Τα γάντια μηχανής που φορούσε ο μπράβος ήταν ενισχυμένα με πλαστικό και σίδερο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 28χρονος από τα χτυπήματα και να πέσει στο δάπεδο. Ομως, αντί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό, ο πυγμάχος άρχισε να τον κλοτσά σε όλο του κορμί και τέλος τού πάτησε με δύναμη το κεφάλι με αποτέλεσμα να του συντρίψει κυριολεκτικά το κρανίο!

Αλλόφρονες οι πελάτες του εστιατορίου βγήκαν ουρλιάζοντας στον δρόμο. Τις φωνές τους άκουσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Μόλις πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί μπήκαν στο εστιατόριο και συνέλαβαν τον δολοφόνο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει το θύμα που ψυχορραγούσε. Ομως τελικά άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο…

Σοκ για τη φίλη του θύματος

Οπως αποδείχτηκε από την έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, την επέμβαση του μπράβου είχε προκαλέσει ο Ελληνας οικονομικός διαχειριστής του εστιατορίου, ο οποίος συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και θα οδηγηθεί μαζί με τον πρώτο στον εισαγγελέα.

Η φίλη του 28χρονου θύματος υπέστη ισχυρό σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να τη βοηθήσει και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και της παρέχεται υποστήριξη από ειδικούς.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...