Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Φώτης έγινε πατέρας

Ο παρουσιαστής κρατάει στην αγκαλιά τον βιολογικό του γιο και αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του με όλους.


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πλέον ένας τρισευτυχισμένος πατέρας. Ο παρουσιαστής κρατάει στην αγκαλιά του εδώ και λίγες μέρες τον βιολογικό του γιο και χθες αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του με τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό.


Με γλυκά ανά χείρας και τη φωτογραφία του νεογέννητου στο κινητό του, ο Φώτης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό χθες το μεσημέρι στην ομάδα του «Φ+Μ live», αλλά και στους άλλους συναδέλφους του που θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει και γιατί ο παρουσιαστής έλαμπε από χαρά.


Οπως λοιπόν τους είπε, πριν από λίγες μέρες ήρθε στο κόσμο ο γιος του, που θα πάρει το όνομα Γιώργος (το όνομα του πατέρα του Φώτη) και ο οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τόσο της Τατιάνας Στεφανίδου όσο και των συνεργατών του, είναι ίδιος ο μπαμπάς του (έχει όλα τα χαρακτηριστικά του).


«Θέλω να πω σε όλους τους συνεργάτες, σε όλους τους φίλους που με παίρνουν τηλέφωνο, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας.


Ζω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου και χαίρομαι που άλλη μία φορά το μοιράζομαι μαζί σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και συγκινημένος πολύ» είπε ο Φώτης on air στην εκπομπή, ενώ με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα χαράς που ανέβηκαν στα μάτια του. Δίπλα του η Μαρία Μπακοδήμου, πολύ καλή του φίλη εκτός από συνεργάτιδα, έδωσε τις δικές της ευχές λέγοντας:


«Να είναι γερό και καλότυχο». Για να κάνει ακόμη πιο… εορταστική την ατμόσφαιρα, ο dj της εκπομπής έβαλε το τραγούδι «Daddy Cool» των Boney M αμέσως μόλις επέστρεψαν στο στούντιο, μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.


Το μωράκι, που τώρα βρίσκεται στο σπίτι του Φώτη, γεννήθηκε πρόωρα και ζυγίζει 2.600 γραμμάρια. Σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός του: «Ο μικρούλης είναι βιολογικό παιδί του Φώτη». Ωστόσο μυστήριο καλύπτει τη… μαμά του μπέμπη, η οποία -όπως μας ξεκαθάρισε η ίδια «πηγή»- δεν είναι παρένθετη μητέρα, αλλά πρόκειται για στενή φίλη του Φώτη εδώ και πολλά χρόνια.


Ο παρουσιαστής είχε μεγάλη λαχτάρα να γίνει πατέρας, το ήθελε με όλη του την ψυχή, το δήλωνε ακόμη και στις συνεντεύξεις του, γι’ αυτό όταν η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα προτίμησε να το κρατήσει μυστικό, αφού είχε τις δικές του αγωνίες και άγχη. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Φώτης χειρίζεται με διακριτικότητα τις προσωπικές του στιγμές.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ



«Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν είπα ποτέ ψέματα»


Πρόκειται για έναν άνθρωπο της showbiz που δεν θέλησε ποτέ να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι από τους ελάχιστους celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους και την προσωπική τους ζωή, χωρίς να κρύψουν το γεγονός ότι είναι gay. Ο παρουσιαστής του «Φ+Μ live» σε μια εξομολόγηση καρδιάς τον Ιανουάριο του 2011 στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου αναφέρθηκε στις σχέσεις του και στους συντρόφους του – χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.


«Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς» είχε πει ο Φώτης και ο οικοδεσπότης του late night show δεν το είχε αφήσει έτσι.


«Το ‘πες» είχε ψελλίσει, αναφερόμενος στην παραδοχή του παρουσιαστή ότι είναι gay. «Υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Και να είμαι κύριος του εαυτού μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει “πρέπει να κάνεις έτσι, γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να ‘σαι”» είχε πει ο Φώτης, ο οποίος μάλιστα είχε τονίσει πως από τη στιγμή που κάνει μια δουλειά η οποία τον εκθέτει στον κόσμο θα του ήταν μαρτύριο το να κρύβεται και να λέει ψέματα.


Για την οικογένειά του είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια λέγοντας: «Οι γονείς μου και οι παρέες μου ήταν σε ένα κλίμα που με υποστήριζαν. Οι γονείς μου με αγαπάνε πολύ. Δεν νομίζω πως θα ‘θελα να είχα ζήσει τη ζωή μου διαφορετικά».



Διάσημοι gay που απέκτησαν οικογένεια και παιδιά


Οχι μόνο δεν αρνήθηκαν ποτέ δημόσια τη σεξουαλικότητά τους, αλλά δεν την άφησαν να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά τους για απόκτηση οικογένειας.


Η δημοφιλής «Μιράντα» του «Sex and the city», Σίνθια Νίξον, αν και είχε παιδιά από προηγούμενο γάμο της, το 2011 απέκτησε έναν γιο και με τη νυν σύντροφό της Κριστίν Μαρινόνι, τον οποίο κυοφόρησε εκείνη.


Ο Ρίκι Μάρτιν, από την πλευρά του, στράφηκε στη λύση της παρένθετης μητέρας. Σήμερα μεγαλώνει τα δίδυμα αγοράκια του με τον Κάρλος Γκονζάλες Αμπέλα, με τον οποίο παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 2012.


Δίδυμα απέκτησε τον Οκτώβριο του 2010 και ο ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις με τον σύντροφό του Ντέιβιντ Μπούρτκα. Μητέρα -και μάλιστα πολύτεκνη- έγινε και η διάσημη ελληνικής καταγωγής σεφ Κατ Κόρα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα αγόρια μαζί με την επί δεκατρία χρόνια σύντροφό της -και πλέον σύζυγό της- Τζένιφερ.


Εξάλλου τη χαρά της πατρότητας ζει, και μάλιστα εις διπλούν, ο Ελτον Τζον με τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις. Με τη βοήθεια της ίδιας παρένθετης μητέρας απέκτησαν δύο γιους, τον Ζάκαρι τον Δεκέμβριο του 2010 και τον Ελάιζα τον Ιανουάριο του 2013.


Η ηθοποιός Τζέιν Λιντς, τέλος, κατέφυγε στη λύση της υιοθεσίας για να δημιουργήσει οικογένεια με τη σύζυγό της Λάρα Εμπρι.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...