Δυναμική επιστροφή έπειτα από τη μάχη για να σώσει τη σχολή

Ο Τάσος Χαλκιάς ετοιμάζεται για τα γυρίσματα μιας νέας κωμικής σειράς του Mega.

Φέτος είναι η χρονιά του! Υποδύεται τον αστυνομικό επιθεωρητή δίπλα στην Κάτια Δανδουλάκη στη θεατρική κωμωδία «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» και σύντομα θα υποδυθεί τον χωρικό στη νέα κωμική σειρά του Mega «Και όμως είναι ακόμη Δευτέρα».


Ωστόσο, ο μεγαλύτερος ρόλος της ζωής του είναι αυτός του μαχητή και τον έδωσε με πάθος τον τελευταίο χρόνο για να σώσει τη δραματική σχολή που έφτιαξε με ιδρώτα. Ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, έπειτα από μεγάλη απουσία από τη μικρή οθόνη, δέχθηκε την πρόταση του σεναριογράφου των τηλεοπτικών επιτυχιών «Είσαι το ταίρι μου» και «Εγκλήματα», Λευτέρη Παπαπέτρου, και αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει γυρίσματα για χάρη του Mega, σε μια ήσυχη, εξοχική κατοικία στο Καπανδρίτι.


«Η αιτία της επιστροφής μου είναι ο ταλαντούχος Λευτέρης Παπαπέτρου. Θα υποδυθώ έναν χωρικό παντρεμένο με τη Βίκυ Σταυροπούλου, που μένει ήσυχα και ωραία στην ύπαιθρο, μέχρι τη στιγμή που έρχεται η κόρη του στο σπίτι, μαζί με τον ψηλομύτη άνδρα της, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Στην παρέα θα προστεθεί και η σνομπ αδερφή του» λέει στην «Espresso» ο αξιόλογος καλλιτέχνης και δίνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το σίριαλ.


«Οι Αθηναίοι λοιπόν θα έρθουν στο χωριό για να ζήσουν δίπλα στη φύση, τη γη, την οικογένεια, όμως έλα που η αγροτική και η κτηνοτροφική ζωή, αλλά και οι συνήθειες του χωριού δεν έχουν καμία σχέση με τα κοσμικά πάρτι! Ο Λευτέρης “κέντησε” μια κωμική σειρά για τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, η οποία έχει αλλάξει κατά πολύ μετά το Μνημόνιο και έχει χάσει την γκλαμουριά της».


Ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος έδωσε μάχη για να κρατήσει τη θεατρική του σχολή ανοιχτή -την οποία άνοιξε με πολύ μεράκι το 2008- και την είδε πριν το χείλος του γκρεμού, τονίζει: «Τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά στον χώρο. Εγώ ό,τι λεφτά είχα βγάλει τα επένδυσα σε αυτή τη σχολή. Ηταν το όνειρό μου. Από τα χρέη λόγω της κρίσης ήταν να κλείσει, αλλά με νύχια και με δόντια -είμαι αγωνιστής και αισιόδοξος- την κράτησα και την υπολειτουργώ».


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την