Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ξεκαθαρίζει το τοπίο

Τι αναφέρει για τη διαπραγμάτευση με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.

Μετά τα δημοσιεύματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, αναφορικά με τη διαπραγμάτευση της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. για την τελική διαμόρφωση σχεδίων συμβάσεων για την υλοποίηση του νέου κεντρικού πληροφοριακού συστήματος της ΟΠΑΠ και την παροχή των απαραίτητων συναφών υπηρεσιών, η διοίκηση του ΟΠΑΠ με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ανωτέρω έργο και υπηρεσίες αποτέλεσαν αντικείμενο διαγωνισμού από το 2010, βάσει του οποίου έγινε η επιλογή της ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Η σύμβαση, βάσει της οποίας η ΟΠΑΠ Α.Ε. καλύπτει τις σχετικές της ανάγκες σήμερα, λήγει την 30ή Ιουλίου του 2013 και δεν προβλέπεται δικαίωμα περαιτέρω παράτασής της (δεδομένου ότι τα σχετικά δικαιώματα έχουν ασκηθεί πλήρως)». Και συνεχίζει ως εξής: «Εν όψει της μεταβολής ελέγχου, λόγω της πώλησης του μεριδίου του Ελληνικού Δημοσίου, η διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. (που είναι ιδιωτική επιχείρηση, εισηγμένη στο Χ.Α. και με ευρεία μετοχική βάση, με σημαντική συμμετοχή διεθνών κεφαλαίων) πέτυχε τη μεταβολή των συμβατικών όρων των συμβάσεων του διαγωνισμού προς όφελος των μετόχων».

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται: «Η διοίκηση έχει θέσει το θέμα της δέσμευσης ή μη της εταιρείας στις νέες συμβάσεις στην έγκριση των μετόχων, καθώς αποτελεί θέμα ουσιώδους σημασίας για την εταιρεία. Μεταξύ των θεμάτων που θα πρέπει να σταθμιστούν θα πρέπει να είναι και η διάρκεια των σχετικών δεσμεύσεων (στη μείωση των οποίων κατέληξε η πρόσφατη διαπραγμάτευση) αλλά και η διασφάλιση της αδιάλειπτης παραγωγικής λειτουργίας της εταιρείας. Εκτός των άλλων, η διοίκηση επιδιώκει τη διαρκή,πλήρη και ασφαλή πληροφόρηση των μετόχων και του επενδυτικού κοινού, και θα συνεχίσει να το κάνει. Συνιστά εξάλλου την ψύχραιμη και προσεκτική αξιολόγηση των διάφορων σχολίων που κυκλοφορούν, καθώς δεν αποτυπώνουν πάντοτε ορθή ή επαρκή ενημέρωση ή ακριβή γνώση των σχετικών θεμάτων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...