Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

Νέο καψώνι των δανειστών με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τον φόρο ακινήτων στη Βουλή ή, όπως υποστηρίζουν κάποιοι βουλευτές, «η τρόικα άρχισε πάλι τα καψώνια».

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τον φόρο ακινήτων στη Βουλή ή, όπως υποστηρίζουν κάποιοι βουλευτές, «η τρόικα άρχισε πάλι τα καψώνια». Την ίδια στιγμή επικρατεί σύγχυση ως προς την έναρξη του νέου γύρου διαπραγματεύσεων.

Οι δανειστές μας άναψαν «κόκκινο» απορρίπτοντας το σχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση και αυτό γιατί αμφισβητούν την αποδοτικότητα του μέτρου στον εισπρακτικό τομέα. Οι δανειστές δεν πιστεύουν ότι με τους συντελεστές και τη φορολογική βάση που περιλαμβάνει ο νέος ενιαίος φόρος ακινήτων είναι εφικτό να εισπραχθούν 2,9 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στον στόχο που έχει τεθεί.

Την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών ενδέχεται να παρουσιάσει τελικά ένα νομοσχέδιο «3 σε 1». Το σχέδιο του νέου φόρου θα ενσωματώνει πιθανότατα και άλλα δύο φορολογικά νομοσχέδια που αφορούν αλλαγές στον φόρο εισοδήματος αλλά και στα πρόστιμα που προβλέπει ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών.

Στην κυβέρνηση υπάρχει έντονος προβληματισμός, αφού όλοι περιμένουν ότι η τρόικα θα έχει απαιτήσεις που είναι δύσκολο να περάσουν από τη Βουλή και θα προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων. Η ανησυχία που υπάρχει είναι μήπως η τρόικα ζητήσει υψηλότερους συντελεστές αλλά και ένταξη των αγροτεμαχίων στον υπολογισμό του συμπληρωματικού φόρου για την ακίνητη περιουσία άνω των 300.000 ευρώ.

Αν και οι πληροφορίες για την έλευση της τρόικας είναι συγκεχυμένες, οι τηλεδιασκέψεις του οικονομικού επιτελείου με τα μέλη της είναι συνεχείς και καθημερινές, ώστε να κλείσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα πριν από την έλευση των εκπροσώπων των δανειστών, που πιθανώς να μη γίνει στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, όπως αρχικά αναμενόταν.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα