Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, 2025

«Ούτε την ξέρω την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ούτε θέλω να ξέρω. Έστειλαν αυτή...

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Κίμπερλι Γκιλφόιλ ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ όταν κλήθηκε να πει τη γνώμη του για εκείνη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τη «στόλισε» για τα καλά.

Οι Παρασκευές του Δεκεμβρίου στον Alpha γίνονται ακόμα πιο οικογενειακές!

Οι Παρασκευές του Δεκεμβρίου στον Alpha είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τηλεοπτική συνήθεια.

«Η γη της ελιάς»: Η Ασπασία ανυπομονεί να του φυτέψει τον κοριό

Η Βασιλική είναι έξαλλη από την κοροϊδία του Στέφανου και η Χάιδω την παρηγορεί λέγοντάς της πως απαλλάχτηκε από έναν ψεύτη

Κατερίνα Καινούργιου: «Πήγα χθες στον γιατρό. Πήρα πολλά κιλά στην αρχή και...

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην επίσκεψη στον γυναικολόγο της και στα κιλά που πήρε.

Στουρναρονήσι για τους εξαθλιωμένους

Οι αιχμές του Κουίκ για τον υπουργό Οικονομικών.

«Με το φοροκυνηγητό δεν θα χωρούν οι φυλακές τους εξαθλιωμένους Ελληνες κι έτσι μετά το Μακρονήσι έρχεται και το… Στουρναρονήσι» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ, ο οποίος δεν παραλείπει να αφήσει και αιχμές σε «γαλάζιους» βουλευτές για τους λεονταρισμούς τους εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:


«Με όλη αυτήν τη φορολογική επιδρομή στους ήδη εξαϋλωμένους Ελληνες, που σχεδιάζει ο Γιάννης Στουρνάρας, κληρονομιά του συστήματος Σημίτη, είναι αδύνατον να επαρκέσουν οι φυλακές, οι οποίες έτσι κι αλλιώς έχουν τριπλάσια και τετραπλάσια πληρότητα. Ιστορικά (για άλλους λόγους) έχει ήδη καταγραφεί το Μακρονήσι.


Ηρθε η ώρα και έρχεται να καταγραφεί το Στουρναρονήσι. Υ.Γ.: Βαρέθηκα να ακούω τους λεονταρισμούς εναντίον Στουρνάρα ορισμένων βουλευτών της καραμανλικής ή μη πτέρυγας της Ν.Δ. Κάποιος εξ αυτών μάλιστα μίλησε για σύνδρομο άγνοιας του υπουργού Οικονομικών. Μήπως χρειάζεται καλύτερη αυτογνωσία και αυτοκριτική εκ μέρους του, με τα όσα έχει ψηφίσει στη Βουλή;».


Μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη, τον υφυπουργό Κώστα Σταϊκούρα, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Μάκη Βορίδη, τον Αργύρη Ντινόπουλο και τον Γιώργο Βλάχο, άλλος ένας βουλευτής και υπουργός διαφωνεί με την εμμονή του Γιάννη Στουρνάρα ότι οι Ελληνες δεν υπερφορολογούνται.


Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με το θέμα της φορολόγησης, είπε ότι οι πολίτες είναι κακοφορολογημένοι. «Αυτοί οι οποίοι πληρώνουν, τα συνήθη υποζύγια, είναι υπερφορολογημένα. Είμαστε κακοφορολογημένοι στην Ελλάδα. Η προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες δεκαετίες για να περιοριστεί η φοροδιαφυγή δεν έχει αποδώσει όσο έπρεπε» σημείωσε.


Ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και τόνισε: «Η κυβέρνηση δεν θα πέσει. Αν είναι να πέσει η κυβέρνηση, προτιμώ να πέσει μαχόμενη». Ο Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται στημένος στον τοίχο από αρκετούς υπουργούς και βουλευτές, ενώ οι πληροφορίες που τον θέλουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. προκαλούν εντονότατες αντιδράσεις.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε έκπληκτη.

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει γνωστή...

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ φωτογραφήθηκε με τη δύο μηνών κορούλα του

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων το ζευγάρι θέλησε να φωτογραφηθεί με την κορούλα του.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπλόκαρε Γκουντάρα και Κάκκαβα και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους

Από φίλοι και συνεργάτες, ορκισμένοι εχθροί. H Kατερίνα μπλόκαρε...

Αυτός ο παρουσιαστής θα πάρει τη θέση της Καινούργιου όταν θα φύγει για να γεννήσει

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι στενός φίλος της Κατερίνας, τον οποίο δεν φοβάται να εμπιστευτεί, μάχιμος και μπορεί να κρατήσει το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας, το οποίο

Βασίλης Μπισμπίκης: Στην κινηματογραφική του πρεμιέρα με τη Βανδή και τους γονείς του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα».

Ηθοποιός από τη «Βέρα στο δεξί» και τα «Μαύρα μεσάνυχτα» εμπλεκόμενες στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Ποιος είναι ο Α.Π. που ήθελε να ιδρύσει κέντρο «ευ ζην» στα Γρεβενά με χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ