Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πεδουλάκης: Κλειδί τα ριμπάουντ

Μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό απόψε στη Γερμανία κόντρα στην Μπάμπεργκ (21.45), αν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για πλασάρισμα στις δύο προνομιούχες θέσεις στον όμιλο, έτσι ώστε να μπει στα πλεϊ οφ με πλεονέκτημα έδρας. Οι Γερμανοί δεν φαντάζουν δύσκολος αντίπαλος, παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι ένα εκτός έδρας ματς με ομάδα της Ευρωλίγκας κι αν δεν υπάρχουν σοβαρότητα και συγκέντρωση, η επιτυχία δεν πρόκειται να έρθει…

Στις δηλώσεις του χθες ο Αργύρης Πεδουλάκης, αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη θα κριθεί την τελευταία στιγμή, λόγω των μικροενοχλήσεων στο πόδι του, έστειλε έπειτα το μήνυμά του: «Η Μπάμπεργκ τα οκτώ παιχνίδια τα έχει χάσει στο τελευταία λεπτό και τα άλλα με κάτω από τρεις πόντους. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε μία ακόμα καλύτερη ομάδα μπροστά μας. Θα παίζει χωρίς άγχος και αυτό είναι πλεονέκτημα γι’ αυτήν. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση στους “8”, που είναι ο στόχος μας. Εχουμε την ποιότητα να το κάνουμε. Η Μπάμπεργκ είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι των ψηλών. Κλειδί για την νίκη θα είναι τα ριμπάουντ».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε: «Θα πρέπει να είμαστε επί σαράντα λεπτά σοβαροί. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να… διαλέξουμε αντίπαλο. Αλλωστε έχουμε δει στο παρελθόν πως όποιος το έκανε τιμωρήθηκε».

– Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί και επίσημα από χθες τον προπονητή της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Παπανικολάου! Επαιξε μπάσκετ στον Αθηναϊκό και στην ίδια ομάδα ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα. Εχει διατελέσει επίσης προπονητής σε Λαρισαϊκό, Μαρκόπουλο και ΑΕΝ Κηφισιάς (στον πάγκο της βρίσκεται ώς σήμερα).

Γ. ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα