Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025

Πήγαμε για τρύγο βγάζοντας ειδήσεις από το… πατητήρι του μόχθου

Τρύγος! Ελληνικός τρύγος στα Μεσόγεια τον Αύγουστο και τον...

Ραταϊκόφσκι: Τώρα και συγγραφέας σεναρίου για ταινία!

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι τα κάνει όλα και συμφέρει!Ετσι, εκτός...

Ο Νινιός στην «Παραλία» των βραβείων παρέα με έναν άγουρο δολοφόνο

Στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», όπου πρωταγωνίστησε το μακρινό 1992,...

Μαρίλια Μητρούση: Η hot κόρη του Μητρούση θέλει να την «αγαπάνε»!

Μπορεί με γονείς τους Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου...

Επιασαν στα Χανιά το «δίδυμο» Ελλήνων κακοποιών

Φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες των Χανίων είχαν γίνει δύο Ελληνες κακοποιοί, οι οποίοι μέσα σε πέντε μήνες είχαν διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες!

Φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες των Χανίων είχαν γίνει δύο Ελληνες κακοποιοί, οι οποίοι μέσα σε πέντε μήνες είχαν διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες! Οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και της Ασφάλειας, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των δύο καταστημάτων που λήστεψε το «δίδυμο» σε διάστημα μόλις δύο ωρών το βράδυ της Κυριακής, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν τα ξημερώματα του εορτασμού των Θεοφανίων.


Οι δράστες, ηλικίας 40 και 35 ετών, είχαν χτυπήσει αρχικά ένα βενζινάδικο στην περιοχή Αγιά, από το οποίο άρπαξαν κέρματα αξίας περίπου 200 ευρώ. Τα χρήματα αυτά φαίνεται ότι δεν τους αρκούσαν και έτσι δύο ώρες αργότερα λήστεψαν και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, από το οποίο αφαίρεσαν 800 ευρώ. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατάσχεσαν μεταξύ άλλων δύο οχήματα που είχαν στην κατοχή τους, 6.344 ευρώ προερχόμενα από τις ληστείες, ένα καλάσνικοφ με 46 φυσίγγια, μία καραμπίνα, δύο μαχαίρια, ένα ξύλινο κλομπ και τέσσερις κουκούλες full face.


Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι οι κακοποιοί είχαν αρχίσει τη δράση τους στις 17 Αυγούστου 2013, όταν άρπαξαν 3.700 ευρώ από ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Τέσσερις ημέρες αργότερα μπούκαραν σε ένα ψιλικατζίδικο αρπάζοντας από τον υπάλληλο 1.120 ευρώ. Οι επόμενες ληστείες έγιναν στις 9, 15 και 19 Δεκεμβρίου 2013, σε βενζινάδικο σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από το οποίο άρπαξαν 388 ευρώ, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, από όπου πήραν 1.500 ευρώ και σε ακόμα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από όπου αφαίρεσαν 2.500 ευρώ.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Μαρία Σαράφογλου: «Φλερτ» δίχως happy end!

Eντονη φημολογία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία...

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Η Γιούσεφ σε δικογραφία για εταιρία παράνομου τζόγου!

Τις διακοπές της απολαμβάνει η «εκρηκτική» χορεύτρια και influencer...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Αργυρού

Μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο πέτυχε η αδελφή...