Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

«Ριάλια» με την υπογραφή των Droulias Brothers

Οι Droulias Brothers επέστρεψαν δυναμικά στη δισκογραφία με ένα...

Μικαέλο Μαρούδας: Ο αισθαντικός τραγουδιστής των 70s έφυγε αθόρυβα από τη ζωή

Ενας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του...

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

Βέρα στ’ αριστερό

Αρραβωνιάζεται ο Ανδρέας junior (ο γιος του Γιώργου) το άλλο Σάββατο στην Κρήτη.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αυτό το διάστημα ο Ανδρέας Παπανδρέου junior! Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου πήρε τη μεγάλη απόφαση και από τις 25 Ιανουαρίου θα φοράει βέρα στο αριστερό, αφού θα αρραβωνιαστεί την γυναίκα της καρδιάς του.

Η τυχερή είναι η πανέμορφη Κρητικιά Πωλίνα Πατραμάνη, που κατάφερε με τον πραγματικό και αληθινό έρωτά της όχι μόνο να αγγίξει την καρδιά του γοητευτικού 34χρονου Ανδρέα junior, αλλά και να τον κάνει να την αγαπήσει τόσο ώστε να μην μπορεί μακριά της.

Το ζευγάρι είναι επίσημα μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο η σχέση τους μετρά αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο αρραβώνας ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της γνωριμίας τους, καθώς δεν επιθυμούσαν να προκαλούν σχόλια γύρω από τη σχέση τους. Ετσι, όταν αισθάνθηκαν έτοιμοι, το ανακοίνωσαν οι ίδιοι όχι μόνο στους δικούς τους, αλλά και στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Πωλίνα στην προσωπική της σελίδα στο facebook ενημερώνει τους φίλους της πως είναι σε σχέση από τον Οκτώβριο του 2013 με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με την ίδια, η πρώτη τους γνωριμία έγινε στις 28 Μαΐου του 2012. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία στην Κρήτη τόσο ο Ανδρέας όσο και η 27χρονη Πωλίνα κατάλαβαν πως είχαν γεννηθεί ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη τους για τη μουσική και τον αθλητισμό, αλλά και οι κοινές τους απόψεις για τη ζωή στάθηκαν αιτία να έρθουν ακόμα πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να ζήσουν τον έρωτα που κι οι δυο είχαν ονειρευτεί.

Η πρώτη που ενημερώθηκε για τη σχέση του ζευγαριού ήταν η μικρότερη αδελφή του Ανδρέα Παπανδρέου, η Μαργαρίτα, η οποία όχι μόνο συμφώνησε με την επιλογή του αδελφού της, αλλά φρόντισε να γίνει και κολλητή φίλη με την Πωλίνα. Τα δυο κορίτσια βρήκαν την ευκαιρία να μάθουν καλύτερα η μία την άλλη μέσα από την καθημερινή επαφή που είχαν από την εποχή που η Μαργαρίτα πήρε την απόφαση να μείνει στο Ηράκλειο και να συνεχίσει εκεί το μεταπτυχιακό της στη Βιολογία, στο Institute of Molecular Biology and Biotechnology.

Την Πωλίνα εγκρίνουν και οι γονείς του 34χρονου Ανδρέα. Τόσο ο πατέρας του Γιώργος Παπανδρέου όσο και η μητέρα του Εύα Ζησιμίδου από την πρώτη κιόλας ματιά κατάλαβαν πως η 27χρονη όχι μόνο τρέφει συναισθήματα για τον γιο τους, αλλά θα μπορέσει να τον κάνει και πραγματικά ευτυχισμένο. Το ίδιο αισθάνθηκαν και οι γονείς της 27χρονης, που ζουν μόνιμα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην κοσμοπολίτικη Χερσόνησο.

Ο αρραβώνας των δυο νέων θα γίνει, σύμφωνα με το κρητικό έθιμο, στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η νύφη, στη Χερσόνησο, και έχει οριστεί για το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου. Οι δυο τους δεν επέλεξαν για την ημέρα εκείνη την αίθουσα κάποιου χλιδάτου ξενοδοχείου ή κτήματος, αλλά ένα παραδοσιακό κρητικό μαγαζί, στο οποίο θα έχουν τη χαρά μαζί με τους συγγενείς και φίλους να απολαύσουν εκτός από τη μουσική και τους λαχταριστούς κρητικούς μεζέδες. Για εκείνη την ημέρα το ζευγάρι επιθυμεί να έχει κοντά του μόνο τους πιο στενούς φίλους του, γι’ αυτό και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τα 25 με 30 άτομα.

Η πανέμορφη Κρητικιά, που έμελλε να γίνει η εκλεκτή της καρδιάς του 34χρονου Ανδρέα Παπανδρέου, εκτός από μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο του τουρισμού έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και στα γήπεδα, καθώς θεωρείται αστέρι του βόλεϊ. Με ύψος 1,71 μ., η 27χρονη διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία, αγωνιζόμενη αρχικά ως ακραία στην Α2 κατηγορία της ομάδας ΑΘΛΕΣΗ, και στη συνέχεια στις ομάδες Χερρονάσιος, ΓΑΣΜ Μεσσαράς αλλά και στη Νίκη Αμαρουσίου.

Σήμερα η όμορφη αθλήτρια αγωνίζεται με τα χρώματα των Αμαζόνων της Νέας Ερυθραίας. Η Πωλίνα επίσης έχει σημαντικές επιτυχίες στο beach volley, ενώ θεωρείται παίκτρια «για όλες τις δουλειές». Εχει εξαιρετικά ποσοστά στην υποδοχή και «καθαρίζει» εύκολα αμυντικά, ενώ και στην επίθεση αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη επιλογή.

Εκτός όμως από το πλούσιο αθλητικό της βιογραφικό, η Πωλίνα Πατραμάνη εργάζεται και σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Χερσονήσου. Για την ακρίβεια, εδώ και λίγα χρόνια η 27χρονη είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς προσφέρει τις υπηρεσίες της στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο «Royal Mare» που ανήκει στον όμιλο Aldemar hotel & spa. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναλάβει μια θέση στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. τις οποίες καθημερινά επιλέγουν εκατοντάδες επισκέπτες.

Ο 34χρονος γιος του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως δεν διαθέτει το «ψώνιο» της πολιτικής. Ομορφος, ψηλός, με επιβλητική κορμοστασιά, έχει χαράξει τώρα πια τη δική του πορεία, για την οποία παλεύει καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να υπηρετήσει ως αλεξιπτωτιστής στον ελληνικό Στρατό ή ότι μέχρι και σήμερα τον εκνευρίζει όταν τον αποκαλούν χαϊδευτικά «Ανδρίκο».

Ο Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ έχει αποφοιτήσει από το Αμερικανικό Κολέγιο, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να πάει στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά, μια διαδρομή που είχε κάνει πριν πολλά χρόνια και ο πατέρας του Γιώργος. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, άλλαξε σχέδια και μετακόμισε στη Σουηδία για σπουδές Κοινωνιολογίας. Εκεί ο Ανδρέας παρέμεινε μόλις δύο χρόνια, αφού αποφάσισε να φύγει και να εγκατασταθεί στο Λονδίνο κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κεντ, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα International Relation.

Επόμενος σταθμός στην πορεία του ήταν η Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Χανιά, καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί. Στα Χανιά ο 34χρονος θα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, ενώ θα πάρει την απόφαση να δουλέψει και σ εένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Στην πορεία θα επισκεφτεί την Αμερική, όπου δεν θα μείνει για μεγάλο διάστημα, αφού φεύγοντας θα συνειδητοποιήσει πως είχε αφήσει για πάντα την καρδιά του στην Κρήτη.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...