Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025

Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Ο ρόλος που δεν κατάφερε να παίξει και το αντίο...

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη είναι σπουδαία ηθοποιός και σε πρόσφατη...

Δεν πάει ο νους σας ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο χαριτωμένος μικρούλης

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον φωτογραφικό φακό των γονιών του μερικά χρόνια πριν. Π

Δημήτρης Αλεξανδρής για «Να μ’αγαπάς»: «Είχα πολλές επιφυλάξεις για τον ρόλο μου

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Να μ’αγαπάς».

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Ο… Πέτρος μεροκαματιάρης

«Καλές δουλειές» από Φιλιππίδη στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τη… λεβέντισσα σύζυγο και οι δουλειές του ποδαριού για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που για αρκετά χρόνια ήταν το… πουλέν του Mega (καθώς πρωταγωνίστησε σε μεγάλες επιτυχίες, από το «Χάι Ροκ» έως τον «Λάκη τον γλυκούλη» και το «50-50») κάνει το… άλμα στους «απέναντι», οι οποίοι εξασφάλισαν άλλο ένα «ισχυρό χαρτί» των αντιπάλων τους.

Ο Φιλιππίδης θα υποδυθεί, λοιπόν, έναν ταλαιπωρημένο Ελληνα που προσπαθεί να ξεχρεώσει τις οφειλές της γυναίκας του στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα. Σύμφωνα με το στόρι, ο κεντρικός ήρωας ζούσε ευτυχισμένος με τη σύζυγό του (δεν έχει βρεθεί ακόμη η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει). Το ζευγάρι μάλιστα είχε κάνει τον γάμο του στην… κουζίνα ενός μεγάλου ξενοδοχείου. Κάνοντας αιματηρές οικονομίες για χρόνια, ο πρωταγωνιστής κατάφερε να της φτιάξει ένα εστιατόριο, το οποίο έγραψε στο όνομά της.

Ομως λογάριαζαν χωρίς… την οικονομική κρίση. Τα μνημόνια και η βαριά φορολογία που ακολούθησε τους έκαναν να έχουν χρέη προς τους προμηθευτές, τις τράπεζες και το Δημόσιο.

Ετσι η επιχείρηση χρεοκόπησε, το εστιατόριο έκλεισε και η ιδιοκτήτριά του φυλακίστηκε για χρέη. Εκτοτε ο απαρηγόρητος σύζυγος (και πατέρας μίας κόρης που ακούει στο όνομα… Τζίντζερ) προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρώσει τα χρέη της αγαπημένης του και να τη βγάλει από τη φυλακή. Εξ ου και ο τίτλος του σίριαλ «Καλές δουλειές», που θα βγει «στον αέρα» τον Μάρτιο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, με σκηνοθέτρια τη Ρέινα Εσκενάζυ. Μεταξύ άλλων, θα δούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να υποδύεται τον χτίστη, τον ελαιοχρωματιστή, τον ζαχαροπλάστη και τον οδοκαθαριστή.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει στο μωρό της

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...
spot_img






Μποζουκια Αθηνα