Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Το εκρηκτικό μυθιστόρημα της Καρλότας

Σε ένα μήνα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το νέο βιβλίο της με τίτλο «Σκλάβος στα πόδια μου».

Ακόμη και την προκλητική συγγραφέα των «Πενήντα αποχρώσεων του γκρι» E.L. James κάνει να κοκκινίζει η Χριστίνα Μπαλτζή (γνωστή και ως Καρλότα) στο νέο βιβλίο της με τον τίτλο «Σκλάβος στα πόδια μου», που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Charlotta Publications. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που συγκαταλέγεται στην ερωτική λογοτεχνία, με πικάντικες περιγραφές, αφού, όπως σημειώνει η συγγραφέας, «για να μιλήσεις για τον έρωτα πρέπει να τον έχεις ζήσει με πάθος».

Σε αυτό το βιβλίο της -που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως και θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο Ιανός στη Θεσσαλονίκη- η Χριστίνα Μπαλτζή εμπνέεται από μια κοσμοπολίτισσα ηρωίδα, η οποία διατηρεί πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο και ερωτεύεται έναν άστεγο που έχει χάσει τη μνήμη του. Γρήγορα θα αποδειχτεί ότι ο άντρας αυτός είναι ένας ζάπλουτος επιχειρηματίας, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά στον έρωτα και όχι μόνο. «Είμαι πολύ χαρούμενη για το βιβλίο αυτό που καταπιάνεται με το θέμα του έρωτα στη ρεαλιστική του μορφή και όχι μέσα από δήθεν ρομαντικές διαστάσεις. Ηδη έχω πάρει καλές κριτικές από ειδικούς που το έχουν διαβάσει, όχι μόνο Ελληνες αλλά και ξένους. Σκοπός μου είναι να πάει καλά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να καταλάβουν ότι η χώρα μας δεν εξάγει μόνο ελιές και virgin olive oil, αλλά και βιβλία» λέει στην «Espresso» η συγγραφέας.

Να πούμε πάντως ότι η Χριστίνα, εκτός από τη συγγραφή, ασχολείται και με τον κινηματογράφο και μάλιστα για την ερμηνεία της στην ταινία «Zodiac» της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη τιμήθηκε με το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο Lucania Film Festival της Ιταλίας. Στο φιλμ πρωταγωνιστούσαν επίσης ο Δημήτρης Χασαπίδης και η Θεοδώρα Τζήμου.

Οι περιγραφές που σοκάρουν

Αν και τα περισσότερα αποσπάσματα είναι απολύτως ρεαλιστικά στην περιγραφή τους, σας παραθέτουμε ένα μικρό κομμάτι από το ερωτικό μυθιστόρημα της Χριστίνας Μπαλτζή.
«Ο Μάσιμο είχε πέσει στη δική του έκσταση. Εσφιξε τα δόντια και τους μυς του προσώπου του. Είχε τα μάτια του κλειστά και προσπαθούσε να ελέγξει τον πόνο που του προκαλούσε η λόγχη από το παπούτσι μου και το βάρος του σώματός μου πάνω στο πρόσωπό του.

Στην αρχή ένιωσα λίγο άβολα με όλα αυτά που μ’ έβαζε να κάνω, μα ήξερα πως η αγάπη γεννιέται μέσα από τον πόνο, το ίδιο και ο έρωτας, που ήταν ένας πόλεμος, μια συνεχής μάχη με ορατούς και αόρατους αντιπάλους».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα