Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Striptease αλά ελληνικά στη καρδιά της Αστόρια

Το ελληνικό δαιμόνιο στα strip halls της Νέας Υόρκης.

Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις, Ελληνα θα βρεις από κάτω! Αυτό ισχύει και στη νυχτερινή διασκέδαση της Νέας Υόρκης και μάλιστα στα strip halls, αφού τρία από τα μεγαλύτερα στέκια στην Αστόρια ανήκουν σε ελληνικά χέρια: «Scandals», «Riviera», «Show Palace» αποτελούν τη made in Greece Μέκκα του ερωτισμού. Τρεις ομογενείς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τρία από τα πιο γνωστά hot spots της πόλης, μαζεύοντας κόσμο και κοσμάκη απ’ όλη τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ και τα περίχωρα. Εκ πρώτης όψεως, ούτε καν περνάει από το μυαλό το θαμώνων πως πρόκειται για ελληνική επιχείρηση. Το προσωπικό δεν είναι Ελληνες, οι στριπτιζέζ δεν ξέρουν… γρι ελληνικά και οι μπαργούμεν δεν σερβίρουν ούζο! Επίσης κανένα στοιχείο ντεκόρ δεν παραπέμπει στο ελληνικό στοιχείο (φαντάζεστε να «κοσμούσαν» τον χώρο κίονες;).

Σε αντίθεση πάντως με τις ιέρειες του ερωτισμού, οι πλειονότητα των επισκεπτών είναι Ελληνοαμερικανοί, με τις αντιδράσεις και τα επιφωνήματά τους να είναι ελληνικού χαρακτήρα. Στη θέα σέξι ημίγυμνων χορευτριών το «όπα» και το «πάμε» γίνονται ένα με τη μουσική, την ώρα που η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη. Στο «Scandals» μάλιστα ο Αμερικάνος DJ έχει μάθει τα ελληνικά σουξέ και πάνω στο σετ του δεν διστάζει να «πετά» τσιφτετέλια, ρούμπες ή ποπ!

Η μουσική σε αυτά τα strip halls βέβαια κινείται στα πρότυπα των μεγάλων κλαμπ της Νέας Υόρκης και γι’ αυτό υπάρχουν κάποιοι θαμώνες (σε ποσοστό 15%) που πηγαίνουν για να ακούσουν καλή μουσική, αδιαφορώντας για τις ημίγυμνες καλλονές που περιφέρονται δίπλα τους. Η «Espresso» βρέθηκε στο «Scandals» και κατέγραψε όλα όσα γίνονται στη made in Greece επιχείρηση που ακροβατεί ανάμεσα στα δολάρια και τον ερωτισμό. Παντού, ακόμη κι εδώ, υπάρχει ο large τύπος της βραδιάς. Ενας μεγαλόσωμος άντρας που στο ένα χέρι είχε το πανάκριβο τεράστιο πούρο και στο άλλο το μάτσο από δολάρια πετώντας αλόγιστα τα χρήματα στην ξανθιά εντυπωσιακή Ρωσίδα, την Κρίσταλ, όπως με ενημέρωσε ο manager του club Σωτήρης Δημητριάδης. «Είναι ο ξανθός άγγελός μας. Τρελαίνει τους άντρες. Ο τύπος που βλέπεις είναι Πορτορικανός επιχειρηματίας κι έρχεται εδώ αποκλειστικά για την Κρίσταλ. Μέσα σε δύο ώρες μπορεί να της πετάει και 3.000 δολάρια!»

Η Κριστάλ έκανε καλά τη δουλειά της… Ο χορός της έστελνε τον Πορτορικανό στον… Παράδεισο, αυξάνοντας τον τραπεζικό λογαριασμό του «Scandal». Ο Σωτήρης Δημητριάδης μας αποκάλυψε: «Δεν παίζει ρόλο αν είναι πανέμορφη ή άσχημη η στριπτιζέζ. Η προσωπικότητα παίζει ρόλο, να ξέρει πώς να μιλάει στον πελάτη, να τον κάνει να νιώθει οικεία, όχι να τον βλέπει σαν πορτοφόλι. Εδώ οι κοπέλες πουλάνε όνειρα και φαντασία, κάνουν τον άλλον να νιώθει άρχοντας. Τα κορίτσια βγάζουν από 400 δολάρια μέχρι… δεν υπάρχει μέχρι! Εχω δει μια Ιταλίδα στριπτιζέζ μας να βγάζει 10.000 δολάρια σε μία βραδιά!» Μετά από αυτό δεν είναι να σκίζεις τα διπλώματά σου και να θες να γίνεις stripper; Ειδικά εν μέσω κρίσης! Ο ίδιος συνεχίζει: «Δεν είναι λίγες εκείνες οι σπουδάστριες που δουλεύουν εδώ για να βγάλουν τα προς το ζην και για να καλύψουν το μεγάλο κόστος των σπουδών τους».

Οι έρευνες θέλουν την αυξητική στήθους να κατέχει τα πρωτεία στις αισθητικές επεμβάσεις των γυναικών, όποτε και στα strip halls της Νέας Υόρκης και γενικότερα της Αμερικής τα δεδομένα δεν αλλάζουν: όσο πιο μεγάλο το στήθος τόσο περισσότερο σουξέ έχει η στριπτιζέζ. Οπότε βασική προϋπόθεση για να βγάζουν dollars με το τσουβάλι είναι να μπορούν να… «shake that booty» το οποίο θα είναι γεμάτο σιλικόνη! Το 70% των στριπτιζέζ (κορίτσια κυρίως με καταγωγή από Νότια Αμερική) φορτώνει κανονικά τα οπίσθια με σιλικόνη ή ενέσιμα.

Οπως έλεγε και το γνωστό τραγούδι, όλες οι θηλυκές υπάρξεις, αιθέριες και μη, είναι ευπρόσδεκτες στα strip halls προκειμένου να δουλέψουν και να διασκεδάσουν τους διψασμένους για σάρκα πελάτες. Και το γράφω έτσι «ωμά», διότι η αλήθεια να λέγεται: κανείς δεν πάει σε αυτά τα μέρη για ψυχανάλυση ή κοινωνικές συναναστροφές, αλλά για να δει ημίγυμνα ή γυμνά γυναικεία σώματα να λικνίζονται στους ήχους της δυνατής μουσικής.

Ελληνίδες στριπτιζέζ, είδος υπό εξαφάνιση

Μπορεί τα τρία γνωστότερα strip halls της Νέας Υόρκης να είναι ιδιοκτησία ομογενών, όμως το δυναμικό δεν το απαρτίζουν Ελληνίδες, καθότι αφενός μεγαλώνουν με το… πιάνο και τα γαλλικά τους, αφετέρου αν κάνουν το «αστείο» να δουλέψουν στα ακόμη… δακτυλοδεικτούμενα αυτά στέκια, θα γίνουν talk of the town στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης. Ο manager του «Scandals» Σωτήρης Δημητριάδης μας είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μια Ελληνίδα από το Μαϊάμι, πανέμορφη κοπέλα, 28 ετών. Δούλεψε ένα δίμηνο αλλά έφυγε, διότι δεν ένιωθε άνετα με τους Ελληνες γύρω της. Πάντως στους Ελληνες πελάτες μας αρέσουν πολύ οι Ρωσίδες και οι Βραζιλιάνες».

Αστέρια από το NBA, διάσημοι ράπερ και θαμώνες ετών 80

Οπως και στην περίπτωση του «ό,τι γίνει στο Λας Βέγκας μένει εκεί», έτσι συμβαίνει και με τα strip halls στη Νέα Υόρκη, οπότε οι επώνυμοι νιώθουν ασφαλείς πως δεν θα διασυρθούν στα media, επειδή πάνε στα συγκεκριμένα μέρη. Και ξέρουν πως θα προφυλαχθούν από τη διακριτικότητα και τα ερμητικά κλειστά στόματα των εργαζομένων. Ακόμη και αν υπάρξουν θαμώνες που θα θελήσουν να τους απαθανατίσουν με την κάμερα του κινητού, τότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οι wannabe paparazzi βγαίνουν έξω από το strip hall χωρίς να το καταλάβουν. Οι πιο τακτικοί πελάτες πάντως είναι οι παίκτες του NBA, διάσημοι ράπερ αλλά και πλούσιοι Αραβες που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικά ταξίδια. Μπορεί να υπάρχει περιορισμός στο όριο ηλικίας όσον αφορά την είσοδο των ατόμων κάτω των 21, οι ηλικιωμένοι όμως «δεν τρώνε πόρτα», αρκεί βέβαια να στέκονται στα πόδια τους. Ολοι έχουν να το λένε για τον υπερήλικα Αμερικανό που παρά τα χρόνια του, δίνει το «παρών» στο «Scandals» τουλάχιστον τρεις φορές τον μήνα. Ο συγκεκριμένος πελάτης είχε κερδίσει και το Lottery πριν από μερικά χρόνια, οπότε ξοδεύει τουλάχιστον 300 δολάρια κάθε φορά που πηγαίνει να πιει το ποτό του και να χαζέψει τις κοπέλες. Ακόμη και οι στρατιωτικοί όμως έχουν τα τυχερά τους. Το «Show Palace» προσφέρει οικονομικές τιμές στους ένστολους, αφού, όπως γράφει και στο site του, «είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους υπερασπιστές της ελευθερίας μας». Και δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια που θα συναντήσεις στρατιωτικούς να διασκεδάζουν στα strip halls της Νέας Υόρκης.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα