Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Φτιάχνει «Βερσαλίες» για μεγιστάνες!

Ο εκκεντρικός Κινέζος (και ζάπλουτος) Στέφεν Χανγκ θα χτίσει ξενοδοχείο στο Μακάο που θα προσφέρει βασιλική αίγλη.

Μια επίσκεψή του στα ανάκτορα των Βερσαλιών ήταν αρκετή για να πάρει την απόφαση να φτιάξει τις δικές του «Βερσαλίες», από τις οποίες όμως θα βγάζει χρήμα.

Γοητευμένος από το μεγαλείο των ανακτόρων, ο εκκεντρικός Κινέζος μεγιστάνας Στέφεν Χανγκ ετοιμάζεται να προσφέρει βασιλική αίγλη και πολυτέλεια σε ξενοδοχείο που φτιάχνει στο Μακάο, στοιχηματίζοντας ότι ο πελάτης του θα αισθάνεται σαν πραγματικός βασιλιάς.

Πρώην τραπεζίτης και νυν επιτυχημένος επιχειρηματίας, τον οποίο αποκαλούν και «βασιλιά των καζίνων», έδωσε στο ξενοδοχείο το όνομα «Louis XIII» (Λουδοβίκος 13ος), του Γάλλου βασιλιά δηλαδή, επί της βασιλείας του οποίου χτίστηκαν τα ανάκτορα των Βερσαλιών. Ο 55χρονος μεγιστάνας ανέθεσε την εσωτερική διακόσμηση των χώρων στην πριγκίπισσα Τάνια των Βουρβόνων της Πάρμα, απόγονο του Λουδοβίκου του 13ου, που είναι σχεδιάστρια στο επάγγελμα. Στο ξενοδοχείο, που αναμένεται να εγκαινιαστεί το 2016, η προεδρική σουίτα θα είναι η πιο ακριβή του κόσμου, καθώς θα κοστίζει 100.000 ευρώ η μία διανυκτέρευση. Φυσικά, οι παροχές υπόσχεται να είναι τέτοιες που θα αξίζουν τα λεφτά τους.

Ο Χανγκ τα κάνει όλα αυτά όχι μόνο για να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα, αλλά και για να προσφέρει σε βαθύπλουτους, όπως εκείνος, την ευκαιρία να νιώσουν σαν το σπίτι τους – ή ακόμα καλύτερα.

Ο Κινέζος μεγιστάνας, που έχει θέση στον κατάλογο του περιοδικού «Forbes» με τους 40 πιο πλούσιους του Χονγκ Κονγκ, διαθέτει αμέτρητα ποσά για την εμφάνισή του, που είναι αρκετά εκκεντρική, αλλά και για την 25χρονη σύζυγό του Ντέμπορα, η οποία είναι πρώην μοντέλο.

Ο Χανγκ αγοράζει πάντα ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων σχεδιαστών μόδας, έχει όμως ιδιαίτερη αγάπη για τις δημιουργίες της Donatella Versace, του Jean Paul Gaultier, του Christian Louboutin και τα αξεσουάρ Louis Vuitton.

Τις περισσότερες φορές ωστόσο οι επιλογές του ή οι εξτρίμ συνδυασμοί που κάνει «σκοτώνουν» την έννοια της κομψότητας. Στην αρχή ο 55χρονος Χανγκ φορούσε κοστούμια όπως οι περισσότεροι επιχειρηματίες. Μέτα όμως σκέφτηκε να κάνει «παρεμβάσεις» στο στιλ του. Αδυναμία του επιχειρηματία και της συζύγου του είναι τα κοσμήματα με διαμάντια (προτιμούν ιδιαίτερα τα κομμάτια του οίκου Graff). Τελευταία ο εκκεντρικός Κινέζος έχει κάνει χρυσές και κόκκινες ανταύγειες στα μαλλιά του. Το χρυσό τού αρέσει, ενώ το κόκκινο είναι το χρώμα της δόξας για τους Κινέζους.

Το γούστο του αποτυπώνεται επίσης στο διαμέρισμά του στο Μπελ Ερ του Χονγκ Κονγκ. Συνδυάζει το πολύ κλασικό με το πολύ μοντέρνο. Το σαλόνι θυμίζει γαλλικά παλάτια, ενώ στον χώρο φιγουράρει κι ένα χρυσό χρηματοκιβώτιο, η κουζίνα πάλι είναι υπερσύγχρονη, ενώ το κρεβάτι τους καλύπτεται από γούνα γκρι αλεπούς. Στο γκαράζ είναι σταθμευμένα κάμποσα πολυτελή αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία μία κίτρινη Rolls Royce και μία κόκκινη Bentley. Τέλος, ένα τέτοιο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει υπερπολυτελές γιοτ. Το «El Diablo», όπως το ονομάζουν, έχει μήκος τριάντα μέτρα.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...